fbpx

Zveřejněno: 1. 4. 2015

tanečnice, herečka a moderátorka

jana svetla 683x1024
Vystudovala hudebně-dramatický obor Janáčkovy konzervatoře v Ostravě. Věnovala se také studiu indického tance a Flamenca (zahraniční semináře ve španělském Madridu, Seville, Jerezu a v Londýně - od 2000). Více jak 10 let vedla kurzy tance a semináře pro prestižní pražská centra.

Jako tanečnice vystupovala se skupinami Peňa Flamenca a Rása (taneční a herecké role ve filmech, pohádkách, TV show, Národním divadle v Praze, ve vlastních projektech a na firemních akcích).

Je autorkou audiovizuálního projektu Šivovo kolo života (Divadlo ABC, 2012).

Absolvovala kurz akreditovaných profesionálních koučů a Akademii neurolingvistického programování u Coaching World v Praze (2015).

V současné době pracuje jako kouč v oblasti  osobního rozvoje - spolupracuje s projekty Opravdovost a Nadačním fondem Veroniky Kašákové. 

Vede semináře Dance coachingu (propojuje koučování  s pohybem a uměním - projekt Ladímese.cz) a kurzy Bollywood dance (indický tanec).

Společně s manželem Ctiradem vychovává dva syny, konzultuje Festival zdravého životního stylu a osobního rozvoje Evolution a jako moderátorka připravuje rozhovory s osobnostmi pro on-line magazín Flowee.

Více na: www.ladimese.cz

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...