fbpx

Zveřejněno: 30. 3. 2017

eduin logo

Kdo jsme:

EDUin je obecně prospěšná společnost založená roku 2010 Tomášem Feřtkem, Zdeňkem Slejškou a Lucií Slejškovou. Jejím hlavním cílem je, aby byla veřejnost informovanější a schopnější o vzdělávání více přemýšlet a podporovat jeho proměnu jak ve své škole, tak i ve městě či regionu.

Co děláme:

Věnujeme se otázce vzdělávání a naší snahou je informovat veřejnost o všem, co se ve vzdělávání děje a je důležité. Nabízíme široké veřejnosti srozumitelnou a zajímavou formou dostupné informace o tom, jak a proč se mění naše školy, jak se učíme my, nejen naše děti. Podporujeme odborníky z různých oborů, kteří se tématu vzdělávání a rozvoji lidských zdrojů věnují a mají podnětné myšlenky. Propagujeme výsledky výzkumů a studií a seznamujeme s nimi poutavě a srozumitelně širokou veřejnost.

Jak to děláme:

Naše nezávislá organizace usiluje o nestrannost a otevřenost. Spolupracujeme s lidmi, kteří mají chuť o tématu vzdělávání přemýšlet a není jim lhostejné, co se u nás ve vzdělávání děje. S odborníky z různých oblastí od pedagogiky přes psychologii, média, sociologii, PR až po specialisty na rozvoj lidských zdrojů a manažery firem. Také se můžeme pochlubit velkým portfoliem dobrovolníků, kteří mají zájem o toto téma. 

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...