fbpx

Zveřejněno: 26. 10. 2015

stritezsky profil
kouč a lektor Human designu

Od mládí mě vnitřní kompas vede k cestám osobního rozvoje a prošel jsem mnoha semináři / výcviky. Postupně jsem pracoval jako marketingový manažer, organizátor akcí, barman (v Londýně), rok jsem strávil v Indii a tři roky jsem učil angličtinu v mateřské školce na Taiwanu.

Od roku 2008 se profesionálně věnuji Human designu. Tento systém jsem jako první přinesl a začal šířit v ČR i SR. Semináře (včetně vzdělávacích kurzů) vedu již devět let – naživo i online. Poslední roky učím dokonce více v angličtině než v češtině, nejvíc mě však naplňují živé semináře. V těch kombinuji informace z HD mapy s tvůrčími postupy a technikami pro vytvoření prostředí, které podporuje osobní transformaci. Jeden z těchto projektů je např. seminář Poznej své talenty.

Baví mě zkoumat nové cesty a způsoby toho, jak překonat vlastní podmíněnosti a proměnit stíny ve zdroj osobní síly. Rád: se směju, cvičím tai-chi, čtu fantasy literaturu, píšu, hraju na hudební nástroje (džembe, ukulele...), koukám na západ slunce a jím dobré jídlo.

Mé stránky:

www.humandesign.cz , www.poznejsvetalenty.cz , www.cestahrdiny.cz

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...