fbpx

Zveřejněno: 25. 10. 2017

Vyhněte se letos předvánočnímu nákupnímu šílenství a zkuste to jinak, z pohodlí domova a nápaditě. Knihy s tématem osobního rozvoje a duchovna, internetové kurzy, zážitkové poukazy, cesty do zahraničí, jazykové programy a mnoho dalšího. Obdarujte tentokrát své blízké dárky, které je nejen potěší, ale budou i inspirovat, motivovat a dají jejich životu nový rozměr. Kromě přátel a blízkých samozřejmě můžete obohatit i sami sebe, a to ještě před Vánoci. Třeba vstupenkou na některou ze zajímavých akcí.

Chybí vám inspirace na Vánoce? Letos poprvé najdete všechny zajímavé dárky nejen se spirituální tematikou na jednom místě – ve Flowee e-shopu. A abychom vám výběr co nejvíce usnadnili, připravili jsme pro vás hned několik tipů.

Objevte v sobě bohyni

Být ženou je dar, ne každá z nás však umí naplno využít potenciál, který je v ní skrytý. Lilia Khousnoutdinova vám na svém kurzu Cesta extáze pomůže radovat se z přítomného okamžiku a být dámou vášnivou, nespoutanou a vedenou svým vlastním „já.“ Ladným pohybům, které k něžným bytostem neodmyslitelně patří, se naučíte například na tanečních hodinách Bollywood dance. A jestliže zastáváte v práci vedoucí pozici a hledáte harmonii mezi ženstvím a schopností vést, pak se nechte inspirovat na kurzu Ženského leadershipu

Rozvíjejte se

O tom, že každý z nás má své dary a talenty, vás přesvědčí astrolog Robert Policar.  Na jeho dvouhodinovém výkladu osobního horoskopu se dozvíte, v čem tkví vaše jedinečnost. Chcete si raději dopřát celkový restart a zaměřit se na všechny aspekty svého života? Jana Hemelíková Baudisová vám na svém kurzu Celostního koučování pomůže propojit a posílit všechny složky vaší osobnosti.

e shop

Na e-shopu Flowee najdete desítky produktů a služeb.

Rodičovská úloha je snad tou nejzodpovědnější ze všech a všichni ji chceme zastávat, jak nejlépe dovedeme. A co nevíme, to se můžeme jednoduše naučit, třeba na kurzu úspěšného kouče a autora Jana Mühlfeita s názvem Rodič jako pozitivní kouč.

A jestliže to s osobním rozvojem myslíte opravdu vážně a chcete lidem pomáhat tak, jako třeba Jan Mühlfeit, pak využijete rekvalifikační hodiny Opravdovost, které vás připraví na vlastní kariérní dráhu osobního mentora.

Podnikejte chytře

Úspěšný e-book může být odrazovým můstkem pro start úspěšného podnikání. Jak ho správně vytvořit, propagovat a propojit s dalšími prvky, vám poradí Erika Čákorová. Vedení firmy je často dřina, která si vybírá svou daň na naší psychice.

O tom, že stres je pouhá energie, se kterou lze snadno pracovat, se dozvíte z audio programu Zbavte se stresu. Druhou možností je odjet v lednu na Srí Lanku a znovu si ujasnit, co je pro vás životně důležité a kam vlastně chcete směřovat. 

Jděte do nitra

Lákají vás minulé životy? V kurzu regresní terapie se naučíte pracovat s podvědomím a nalézt pochopení současných problémů v dobách dávno uplynulých. Také Škola výkladu tarotu vám pomůže nahlédnout pod pokličku tajemství vlastního života a hledat samostatně odpovědi ve významu karet.

A o tom, co všechno mohou čísla vypovídat o naší osobnosti, vám na svém kurzu povypráví Eva Baková, ředitelka školy numerologie. Další zajímavé tipy na vánoční i předvánoční dárky najdete zde.

foto: Shutterstock a Flowee e-shop, zdroj: Flowee e-shop

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...