fbpx

Zveřejněno: 1. 4. 2017

O víkendu 24. 3. - 26. 3. jste mohli navštívit v Průmyslovém paláci Festival Evolution. Holešoviské výstaviště tak ožilo vůní vegetariánského jídla, bio kosmetiky a esoterických masážních olejů. Partnerem této inspirativní akce byl i náš magazín.

Pokud se snažíte změnit svůj život, vidíte si dál než na špičku nosu a není vám jedno, jak vaše činy ovlivňují budoucnost planety, jistě už jste zjistili, že na stránkách Flowee.cz jste na tom pravém místě. Minulý víkend bylo ovšem epicentrum ekologické životosprávy a osobního rozvoje v Holešovicích na Festival Evolution a my jste tam byli také. Tato akce způsobila na Richterově škále zdravého životního stylu doslova zemětřesení. 

festival evolution

Festival evolution je největší tržiště zdravého životního stylu a osobního rozvoje ve střední a východní Evropě.

Nejenže byl náš magazín partnerem festivalu, ale mohli jste zde najít i náš stánek a dozvědět se více o tom, co ve Flowee děláme. My sami jsme zde načerpali spoustu zajímavých informací, získali nová témata, kterým se budeme věnovat, a potkali mnoho osobností z této oblasti, s nimiž jsme natočili nepřeberné množství rozhovorů, které s vámi budeme již brzy sdílet. Mimo jiné se můžete těšit na zajímavé povídání s Dagmar Havlovou, Karlem Janečkem, Tomášem Rychnovským a dalšími. Více podrobností naleznete i v reportáži výše, kterou připravili studenti Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy v rámci předmětu Autorský a mobilní žurnalismus.

A z trochu osobitějšího soudku... ano, i my v redakci jsme neodolali dobrému jídlu ze stánků PRO-BIO, Lifefood či Vitalvibe a upekli si bochník žitného chleba v Koláčkově pekárně. Nechali se konejšit laskavou náručí přírodní kosmetiky RaE nebo Alassala Beauty, degustovali lahodné bylinkové víno od Herbadentu a nastartovali den po ránu s čaji TeeGschwender. Zjistili jsme, že pokud si člověk dovolí být inspirován bez předsudků, dokonalá proměna v uvědomělého člověka může snadno začít právě zde na festivalu mezi bioženami a biomuži. Ti jsou totiž často obdivuhodnější, než se na první pohled zdá. Naučte se s námi číst mezi řádky dnešní stereotypní společnosti. Ale pozor, i malý krok k velké změně může způsobit seismické otřesy ve vašem životě. 

Jsme rádi, že jsme se s některými z vás mohli o víkendu setkat osobně, děkujeme vám za přízeň a milá slova a na příštím Festival Evolution 23. - 24. 9. 2017 se na vás opět těšíme. 

Vaše redakce

 

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...