fbpx

Zveřejněno: 25. 3. 2017

Tři dny, sedm sálů, sto padesát přednášejících a sto osmdesát vystoupení. Takový je největší festival svého druhu ve střední a východní Evropě - Festival Evolution. Je nám ctí, že jsme se mohli stát hlavním partnerem události, která je plná inspirujících osobností a věcí, které stojí za vyzkoušení. A samozřejmě pro vás všechno pečlivě monitorujeme.

img 9137
Festival jsme zahájili přednáškou S Tygrem v kleci Vladimíra Ekarta a čerpali jsme rady, jak osvobodit mozek ze starého myšlení a vytvořit si v hlavě podmínky pro lepší život. Pokud nás čtete pravidelně, už určitě víte, že Vladimír je jednou z našich klíčových osobností. Jeho příspěvky si můžete přečíst na flowee blogu. 

Včerejší den se nesl také v duchu zdravotního cvičení. Přednášející se věnovali józe, která zbavuje bolestí zad i umění taichi, které zajistí dlouhověkost. Na své si přišly i maminky, hlavně ty nastávající. Na druhém sále totiž včera proběhly hned 3 přednášky na téma porod a plodnost. Zavítali jsme na chvilku i na program Zdenky Blechové, která nás natolik inspirovala svou prezentací Nerozumíš mi, ani já ti nerozumím, že jsme pro vás o ní připravili hned celý článek. Publikovat jej budeme také během dnešního dne, takže nezapomeňte průběžně sledovat naše stránky. 

Mezi přednáškami okukujeme stánky vystavovatelů. Vyzkoušeli jsme si bosoboty i to, jaké to je chodit po skle, ochutnali RAW speciality, zjistili jsme, že zuby se dají vyčistit i jinak než kartáčkem. S některými vystavovateli plánujeme krátké rozhovory, které pustíme do facebookového éteru. 

Naše hlavní reportérka Jana ve flowee studiu točí rozhovory s těmi nejvýznamnějšími osobami festivalu. Na kontě jich máme jen za včerejšek 10. I ty postupem času uvidíte. No a nesmíme vynechat ani naši flowee zónu, kterou najdete hned u vchodu do Pravého křídla. Pokud se tedy na fest chystáte, přijďte se s námi pozdravit a poznat plnou redakční armádu. 

Těšíme se na viděnou, ať už přes monitory nebo naživo!

117357297 10212693131829813 2025545460 o

 

Galerie

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...