fbpx

Sny v sobě obsahují hlubokou symbolickou moudrost, která často zahrnuje komplexní informace pro váš život. Tyto informace mohou být nejen velmi podnětné, ale hlavně léčivé. Pokud se vám sny nezdají, více si všímejte různých náhod, které se vám přes běžný den ukazují

Zveřejněno: 22. 2. 2020

V neděli  kolem půl páté odpoledne (pro puntičkáře v 16.31) nastává novoluní v Rybách. Zkuste si tedy vzpomenout na všechny sny, které se vám v posledních dnech zdály. Zvláště se soustřeďte na lidi, na kterých vám záleží nebo pro vás hrají důležitou roli. Poproste sny, ať vám ukážou, kdo je pro vás pro tento okamžik vhodný a kdo ne. Vytvořte si síť podpůrných přátel, kolegů a jiných lidí, se kterými budete moci žít své životní ideály. V následujících dnech se zaměřte na všechno, za co jste opravdu vděční, a vše si zapište.

Ryby jsou posledním znamením zvěrokruhu a vládne jim planeta Neptun, která v symbolické rovině vše rozpouští a překonává veškeré hranice. Je pravdou, že ve svých snech se můžete setkat s kýmkoliv a dělat cokoliv, pokud máte rozvinutou jistou zručnost v práci s nimi. Můžete tak překonat veškerá omezení své mysli a podpořit její pružnost, která se může přenést do vašeho každodenního života. Oživte své staré sny a věnujte více své pozornosti lidem, se kterými je chcete společně uskutečňovat.

Co všechno je propojené

Přestože se každý vnímáme jako jedinečná a originální osobnost, čas od času zažije někdo celým svým tělem propojenost s vyšším celkem. To může být hluboce naplňující zážitek, který u některých lidí, může velmi zásadním způsobem změnit nahlížení na život jako takový. Vaše sny a ideály se v jistém ohledu mohou stát sny a ideály jiných lidí. Zkuste se v následujících dnech do druhých více vciťovat, a pokud jste někteří z vás až příliš senzitivní, vytvářejte si takové hranice, abyste se ve svých vztazích cítili pohodlně.

Sny v sobě obsahují hlubokou symbolickou moudrost, která často zahrnuje komplexní informace pro váš život.

Naučte se s druhými lidmi sdílet své sny. Zjistíte, že každý je vykládá po svém a jinými způsoby, a to je paradoxně velmi dobrá zpráva. Sny v sobě obsahují hlubokou symbolickou moudrost, která často zahrnuje komplexní informace pro váš život. Tyto informace mohou být nejen velmi podnětné, ale hlavně léčivé. Pokud se vám sny nezdají, více si všímejte různých náhod, které se vám přes běžný den ukazují. Vytvořte si svůj vlastní symbolický jazyk a dejte opakujícím se číslům, situacím nebo okolnostem význam.

Kruh spřízněných duší

Poproste své sny, ať vám ukážou, kdo je pro vaši duši nejvhodnější. Může se to týkat nejen vašich milostných vztahů, ale i těch přátelských nebo kolegiálních. Rozhodněte se odpustit některým lidem ve vašem životním příběhu, kteří vám ublížili.

Když se vám to podaří, vytvoříte tak prostor pro zcela nový druh lidí, kteří vám začnou vstupovat do vašeho života. Vzpomeňte si na všechny sny, ve kterých hráli důležitou roli lidé, které dobře znáte nebo se s nimi musíte z nějakého důvodu setkávat. Zamyslete se nad nimi a namalujte si kruh, do kterého zapíšete všechny, se kterými se chcete častěji vídat.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Jaký vztah mám ke svým snům?
  • Dokážu si je každý den vybavit?
  • Jaký je rozdíl mezi vzpomínkou na sen a vzpomínkou na den?
  • Jsem opravdu spokojený v síti mých momentálních vztahů?

Doporučené činnosti pro tento den:

  • Pište si deník a více zaznamenávejte své sny.
  • Buďte životu vděční za dar přátelství i společenství.
  • Oslavujte život plnými doušky ve společnosti přátel.
  • Každý den napište aspoň tři zkušenosti, za které můžete být vděční.

Související…

Období Psa: Raději se teď nestěhujte a neměňte práci, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...