fbpx

Ponořte se do vlastního nitra a připomeňte si to, po čem nejvíc toužíte

Zveřejněno: 20. 3. 2019

Po půlnoci nás čeká velmi silný úplněk, který bude působit nejen na naše sny, ale především na důležité vztahy. Najděte rovnováhu mezi svými touhami a potřebami vašich nejbližších. Pamatujte, že to, co chcete dát druhým, musíte dát nejdřív sami sobě. Oslavte ještě dnes nový astrologický rok, protože s přicházejícím úplňkem vás čeká také svátek jarní rovnodennosti, který ohlašuje nejen příchod jara, ale i probuzení tvůrčích sil Slunce.

Přesný úplněk nastane zítra, tedy ve čtvrtek ve 2 hodiny a 44 minut. Dnes večer tedy mohou být v atmosféře cítit magické síly přírody, které vám mohou pomoci nejen navrátit vaši osobní sílu, ale zároveň můžete najít hlubší pocit sounáležitosti s vašimi nejbližšími. Buďte dnes vděční za každého člověka, který vás nějakým způsobem podporuje nebo inspiruje. Těm ostatním raději odpusťte a neztrácejte čas s negativními myšlenkami, neboť jsou jen ztrátou času.

Co si přát od života

Dnes večer definujte své tužby a poproste život, ať vás podpoří. Život si „půjčuje“ nejen lidi, ale skrze různé životní okolnosti vás neustále vede k tomu, abyste se stali moudřejšími a spokojenějšími. Ponořte se do vlastního nitra a připomeňte si to, po čem nejvíc toužíte.

Tento úplněk by vám měl poskytnout vhled do různých vztahů a upravit hranice tak, aby vyhovovaly všem.

Život je sen, který rychle utíká, a tak nepromarněte ani jednu vteřinu vašeho jedinečného příběhu. Definujte své cíle, napište je na papír a tuto prosbu pošlete dál. Pak už jen přijímejte znamení, která budou následovat.

Podělte se o štěstí

To nejcennější, co můžete druhým dát, je ryzí upřímné štěstí. Je to ten nejlepší dar, co můžete nabídnout svým rodičům, dětem, partnerům i opravdovým přátelům. A zároveň je to ten nejhorší trest pro vaše viditelné i neviditelné nepřátele.

Tento úplněk by vám měl poskytnout vhled do různých vztahů a upravit hranice tak, aby vyhovovaly všem. Najít rovnováhu mezi seberealizací a sobectvím je občas obtížné. Pokud se však dlouho potlačujete na úkor druhých, je potřeba, abyste se postavili sami za sebe. Když se budete věnovat svým koníčkům, které vás činí šťastnými, pozvednete tak i úroveň svých vztahů.

Vztahový princip rovnováhy

Zákon rovnováhy vládne všem partnerským vztahům. To, co dovolíte sobě, byste měli dovolit i protějšku. Pokud druhému poskytujete prostor pro zábavu a sami si pořád něco odpíráte, něco je špatně. Na druhou stranu, pokud jste bezohlední, děláte si, co si zamanete, a druhé omezujete, je tu nerovnováha, která postupně vztah destabilizuje.

Naslouchejte druhým a akceptujte jejich emoce, přestože budou působit nevyrovnaně.

Popřemýšlejte o tom, jak to máte vy, a rozhodněte se udělat potřebné změny. Tento úplněk vám dodá jak odvahu, tak takt.

Na co si dát pozor

Už dnes, ale i během zítřejšího dne můžete potkat lidi, kteří mohou působit, že pocházejí ze zcela jiné dimenze nebo galaxie. Buďte ochotni být otevřeni různým světům, ale buďte zároveň věrní svým zásadám. Naslouchejte druhým a akceptujte jejich emoce, přestože budou působit nevyrovnaně.

Sami si dovolte říct druhým, jak určité záležitosti vnímáte, a nemějte strach z jejich reakcí. Ty stejně nikdy neovlivníte. Vnímejte druhé lidi jako zrcadla, která vám mají něco ukázat. Nic víc, nic míň. Vyhýbejte se agresivním lidem, ale nepotlačujte se. Lze se to naučit.

Znamení Ahau (Slunce, Květina)

Nemohlo to snad dopadnout lépe. Nejenže asi čtyři hodiny před úplňkem ve Vahách nastává jarní rovnodennost, kdy Slunce vstupuje do ohnivého znamení Berana, ale podle mayského kalendáře je i den Slunce. Oslavte ho co nejlépe a zaměřte se na vše dobré, co vám život doposavad poskytl. Jděte mezi lidi a společně oslavte život tancem, hudbou a rozpravami. Věnujte se tomu, co máte rádi, protože tím vzroste nejen vaše vnitřní radost, ale i chuť tvořit.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Dělám, co mě baví?
  • Jsem spokojený ve svém vztahu?
  • Co mohu udělat pro jeho zlepšení?
  • Měním raději sebe, nebo druhé?
  • Za co jsem vděčný?

Doporučené činnosti pro tento den:

  • Oslavujte život naplno.
  • Překvapte svého partnera nějakým dárkem.
  • Buďte sami sebou a druhým dovolte to samé.
  • Svěřte se se svými potřebami bez očekávání.
  • Dělejte to, co vás baví.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...