fbpx

Zvolte si vyšší cíle a nepracujte jen kvůli výdělku

Zveřejněno: 5. 3. 2018

Pro vás může být březen měsícem uvědomění a schopnosti se vymezit vůči některým lidem, kteří mohou prozkoušet vaši hodnotu. Zamyslete se nad svým zdravím, prací a službou. Děláte opravdu to, po čem z hloubi své duše toužíte? Pokud ne, zkuste zaktivovat veškerou svou sílu ke změně. Pokud ano, i tak si dejte ještě vyšší cíle, pokud budete vnímat, že máte rezervy. Ke konci března to může být náročnější. Komunikace může u některých lidí váznout, pracovní schůzky se mohou odkládat a lidé budou jednat nejasně.

Až do 20. března bude Slunce ve vodním znamení Ryb, kterému vládne živel vody. Tento čas je pro vás velkou zkouškou, protože znamení Ryb je vaše opozitní znamení. Proto budou vaše předsevzetí prozkoušena. Dávejte si pozor na zvýšenou únavu, protože věci se mohou samovolně protahovat. Jste přirození pracanti, ale ne každý svou prací žije. To je důležité respektovat. Raději se věnujte svému zdraví. Zkuste i alternativní způsoby léčení, přestože raději inklinujete k osvědčeným metodám. Váš zájem o ekologii může stoupat.

První úplněk ve vašem znamení Panny, který proběhne v pátek 2. března, bude pro vás samozřejmě nejdůležitější, protože probíhá ve vašem znamení. Zkuste nový druh cvičení a možná i stravy. Věnujte se nejen svému tělu, ale i duši. Pokud ještě necvičíte jógu, zkuste tento druh cvičení. V dnešní době existuje mnoho stylů, které uspokojí jak klidné, tak dynamické lidi. Ve svém zaměstnání si zvolte vyšší cíle a nepracujte jenom kvůli slušnému výdělku. Věnujte se práci, na kterou budete jednou hrdí. Peníze jsou důležité pro tento život. Naplnění z nynější práce je důležité pro ten následující. Do hrobu si odnášíte jen stav své mysli. To je dobré si pamatovat.

Novoluní v Rybách bude v sobotu 17. března, může být pro vás velkou výzvou. Síla vašeho opozitního znamení směřuje k vrcholu, a tak vy můžete být zahlceni různými pocity, které nemusí navíc dávat zcela smysl. Jestli jenom pracujete, možná je dobré strávit čas v ústraní nebo s lidmi, se kterými cítíte hluboké duševní pouto. Neberte život příliš vážně a naučte se ve všem vidět humornou stránku věci. Váš humor může být poměrně sarkastický, ale i to můžete kultivovat k dokonalosti. Vtip by měl pobavit všechny, kdo ho slyší. Pokud je to na úkor někoho, je dobré se nad sebou zamyslet.

Slunce vstupuje do ohnivého znamení Berana 20. března, a tím se ohlašuje jarní rovnodennost. To může znamenat poměrně hektické období, protože všichni budou chtít věnovat se svým vlastním cílům, a tak povinnosti mohou jít stranou. Naučte se více projevit své myšlenky, protože jsou vynikající. Připravte se však na období, které přijde kolem 23. března, kdy planeta Merkur začíná být retrográdní. Komunikace s druhými může být složitá a různé schůzky, se kterými jste počítali, se mohou odkládat. Všechna velmi důležitá rozhodnutí, která se týkají nových projektů, pečlivě zvažte a zkontrolujte, jestli je vše v pořádku. Pokud si nebudete jistí, raději počkejte až do 15. dubna, kdy bude Merkur opět přímý a vše poplyne snadněji. Navíc Merkur vašemu znamení vládne, takž jeho síla na vás bude působit více než na jiné zrozence. Příliš se nepřetěžujte. Vytvořte si náhradní plány a časové rezervy.

Druhý úplněk ve znamení Vah nastane v sobotu 31. března. Bude se týkat především partnerských nebo pracovních vztahů. Nastavte si takové hranice s druhými, aby vám opravdu vyhovovaly. Vyhněte se manipulativním lidem, kterých nemusí být zrovna málo. Neberte si slova druhých příliš osobně, protože mohou být poněkud přecitlivělejší.  

Doporučené otázky pro toto období:

  • Mám dostatečně vysoké pracovní cíle?
  • Dovolím si být úspěšný?
  • Neberu život příliš vážně?
  • Nechávám se druhými využívat?
  • Věnuji se dostatečně cvičení a jím zdravě?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Začněte cvičit jógu a naučte se dýchat do břicha.
  • Pracujte na nových projektech.
  • Naučte si užívat svých smyslů. Jděte na relaxační masáž.
  • Uklízejte. Všeho nepotřebného se zbavte.
  • Praktikujte techniku vnitřního úsměvu. Usmívejte se do svých vnitřních orgánů.

foto: Pexels.com

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...