fbpx

Přichází mocný a kouzelný jaguár, aby vám pomohl učinit důležité změny k lepšímu ve vašem životě. Máte velkou příležitost se zbavit některých svých nedostatků, kterých jste si vědomi již dlouhou dobu, a nahradit je lepšími návyky, které vám pomohou si naplno užívat cestu vašim jedinečným životním příběhem, který máte možnost výrazně ovlivnit, ne-li zcela změnit. Jste spolutvůrci svého osudu a jediné, co vám brání k naplnění vašich snů, je váš strach z neznámého a nepředstavitelného. Učiňte odvážný skok jaguára

Zveřejněno: 2. 4. 2023

Jaguár patří do skupiny severních znamení, které jsou známy svou pragmatičností i silným vztahem k věcem tajemným. Je to výborný lovec, který umí skvěle lézt na stromy, plavat a dobře se skrývat. Vidí vše, ale sám zůstává nepovšimnut. Buďte jako jaguáři. Sledujte to, co druhým uniká, a číhejte na ten nejlepší možný okamžik, kdy se po své kořisti vrhnout. Pobývejte častěji jen sami se sebou a věnujte se činnostem, které vás spojují s vaším vlastním vyšším zdrojem poznání. Uveďte svůj život do rovnováhy. Máte velkou příležitost.

Vaše tělo promlouvá

Naučte se více vnímat své fyzické tělo. Často choďte na procházky do přírody a pravidelně vypínejte svůj vnitřní dialog. Tím zesílíte všechny smysly a můžete dosáhnout i určitého stupně zření. Bedlivě sledujte své tělesné pocity, protože vaše tělo mluví jazykem, který je mnohem komplexnější než hlas, který vám zní v hlavě. Hodně sportujte a vymýšlejte si svá vlastní cvičení, která vám budou ušita na míru. Co se týká financí nebo pracovních příležitostí, blíží se nečekaná šance. Buďte pozorní.

Inspirujte se vším, co život nabízí, ale za každou cenu buďte sami sebou – to je ten největší dar, který svým blízkým i všem ostatním můžete doopravdy dát. 

Máte možnost vykořenit vaše dlouhodobé zlozvyky, různé závislosti a zatvrdlé psychologické vzorce myšlení, které vám nic dobrého nepřinášejí. Pravidelně se nořte do ticha uvnitř vašeho srdce, kde se můžete lépe naladit na svou jedinečnou „vnitřní intuici“. Naslouchejte tomuto tichému hlásku a mějte odvahu podle něj jednat. Čeká-li vás nějaké důležité pracovní jednání, není lepšího času vyjednat si lepší pracovní podmínky než teď. Buďte si věrní, a pokud někdo neuvidí vaše schopnosti, jděte se poohlédnout jinam.

Hledejte rovnováhu a zůstaňte sami sebou

Začněte bezodkladně naplňovat i své vlastní potřeby. Snažte se najít vytouženou rovnováhu mezi vámi a vaším současným partnerem. Promluvte si s ním a trpělivě mu naslouchejte. Ve vhodný okamžik řekněte svůj postoj, ale dejte druhému čas i svobodu se rozhodnout podle jeho vůle. Nikoho se nesnažte přesvědčit o své pravdě, protože to samé byste nechtěli sami, aby někdo dělal vám. Máte-li s někým z vašich nejbližších nevyjasněné záležitosti, vneste tam svěží vítr. V žádném případě nezneužívejte svou moc.

Nastává opravdu výjimečné období, kdy se můžete snadněji dostat sami k sobě a napojit na velké tvůrčí síly, které pak můžete rozmanitým způsobem vyjadřovat. Buďte jako jaguáři. Procházejte se různými světy, aniž byste sami byli spatřeni. Inspirujte se vším, co život nabízí, ale za každou cenu buďte sami sebou, protože to je ten největší dar, který svým blízkým i všem ostatním můžete doopravdy dát. Experimentujte s různými duchovními cvičeními, meditacemi, modlitbami nebo zpěvy. Buďte nejlepší verzí sebe sama.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co je potřeba změnit?
  • Dokážu překonat svůj největší strach?
  • Jak využívám svou moc?
  • Dělám to, co mne opravdu baví?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Pravidelně choďte na procházky a cvičte ve volné přírodě.
  • Rozvíjejte své vyšší smysly a nalaďte se na svou „vnitřní intuici“.
  • Nejdříve se postarejte o své potřeby a pak vnášejte harmonii do svých vztahů.
  • Buďte si věrní za každou cenu a ve všech ohledech.     

Související…

V období Draka a Krokodýla si připomeňte své nejtajnější záměry, radí astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...