fbpx

Projděte si top wellnes pobyty podle blogerky Jany Marvanové známé pod přezdívkou Marvanka Jein

Zveřejněno: 21. 12. 2021

Květiny zvadnou, parfém dojde, čokoláda se sní, ale zážitek zůstane vždy v našich srdcích, proto není lepšího dárku. Influencerka Jana Marvanová za celý rok procestovala nespočet hotelů a vybrala pro vás top zážitky, které potěší každou ženu.

1. Luxury Spa Hotel Olympic Palace Karlovy Vary

Pokud chcete zažít jedinečný servis v lázeňském městě, rozhodně vyberte Olympic Palace. Tento luxusní hotel se pyšní moderním wellness centrem s bazénem, vířivkou a saunovým světem. Unikátní design vám dodá pocit, že jste se přemístili do zámku Versailles.

Tento hotel vyčnívá svým prvotřídním servisem. Welcome drink na přivítanou či odvoz automobilu do garáží je zde běžnou záležitostí.

Síly dobijete nejen díky odpočinku, ale také díky výborné snídani, která opravdu nezná konkurence. Tento hotel vyčnívá svým prvotřídním servisem. Welcome drink na přivítanou či odvoz automobilu do garáží je zde běžnou záležitostí.

2. Tripeek: Útěk do divočiny

Útěk z reality, od všech starostí i od Wi-Fi vám garantuje unikátní projekt Tripeek. Kouzelné místo uprostřed přírody vám zaručí zážitek, který nikde jinde nenajdete. V zimě roztopená kamna, v létě autentická venkovní sprcha ze sudu. Prosklená část chaloupky vám navíc umožní romantický výhled, který vám dodá poslední tečku, ať už u snídaně či večeře.

3. Infinit Sen, pohádka na dosah velkoměsta

Málokteré ubytování se může pyšnit venkovním saunovým světem. Infinit Sen je na tomto principu založen. Vstupem do saunového světa se vám otevírá relaxace v tajemné zahradě, která v sobě skrývá šest druhů tajuplných saunových truhel. Mimo jiné zde i pravidelně probíhají saunové ceremoniály, které jsou již v ceně.

Vánoční TIP na dárek (doslova) pro všechny: Tento dárek potěší i vás, a to nejen v případě, že pojedete se svou vyvolenou. Jsou na vás svátky trochu moc a toužíte po chvílích klidu a míru? Pošlete svou drahou polovičku s kamarádkou na dámskou jízdu. Potěšíte sebe i dvě ženy najednou.

Související…

U Sedlčan se otevírá luxusní wellness resort You&Me. Jeho koncept je unikátní
Komerční článek

foto: Marvanka Jein, zdroj: Marvanka Jein

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...