fbpx

Opravdu je třeba věnovat tolik energie smýčení a luxování? Nebylo by o moc lepší na sobotní odpoledne pozvat domů přátele? Připít si dobrým vínem, ochutnat cukroví nebo slané delikatesy a užít si v přítomnosti nejbližších spoustu smíchu?

Zveřejněno: 8. 12. 2021

Celým prosincem se zbytečně valí vlna stresu, neustále máme pocit nedostatečnosti, sháníme a kupíme starosti jednu přes druhou. Ale proč? Na zimních svátcích přeci nejsou důležitá umytá okna nebo nakoupená kvanta dárků. Vánoce jsou především svátky setkání s rodinou a s přáteli. Vraťme jim jejich původní krásný význam a užijme si společně jedinečnou slavnostní atmosféru.  Zažijme Vánoce v příjemné, uvolněné společnosti!

Udělejte Vánoce opravdu veselé!

Nebudeme vás přemlouvat, abyste si na úklid najali výpomoc nebo před ním úplně zavřeli oči. Ruku na srdce, opravdu je třeba věnovat tolik energie smýčení a luxování? Nebylo by o moc lepší na sobotní odpoledne pozvat domů přátele? Připít si dobrým vínem, ochutnat cukroví nebo slané delikatesy a užít si v přítomnosti nejbližších spoustu smíchu?

santa

Udělejte letos něco jinak! Místo sterilního pořádku a odklízení si naopak vyberte parádní vánoční výzdobu! Rozvěste po bytě třpytivé girlandy, nakupte jednorázové talířky, ubrousky a kelímky s veselými vánočními motivy, klidně vyberte i barevné balonky. Pak napište pozvánky a uspořádejte ten nejlepší vánoční večírek, jaký si je možné jen představit!

Oslňte v tom nejlepším kostýmu

A aby letošní proměna byla opravdu dokonalá, přidejte si k pozvánkám na vánoční večírek i podmínku vánočního kostýmu! Ať rodina i kamarádi předvedou svůj smysl pro humor a dokážou, že se neberou tak vážně!

Jednoduché vánoční doplňky, jakými jsou čelenky se sobím parožím nebo santovská čepička, jsou sice fajn. Ale opravdový vánoční kostým? To je jiná! Jako pán domu můžete své hosty vítat třeba v perfektním kostýmu Santa Clause. Zaručeně však zabodujete i jako pomocník elf. Jsou-li vám bližší naše tradice, klidně si můžete obléknout kostým stromečku.

stromek

Vánoční kostým bude překvapením pro ostatní, bude skvělým tématem k pobavení a rozproudí uvolněnou zábavu lépe než cokoliv jiného! Nemusíte se bát složité vlastní výroby. Vánoční kostým jednoduše koupíte jako hotovku!

Kromě toho, že budete mít široký výběr a jistotu ve skvělém vzhledu, navíc se vám bude i dobře nosit. Nemusíte se bát nepohodlí ani častých úprav. Ve vánočním kostýmu nestrávíte večer jako nehybná kulisa, právě naopak! Můžete si zatančit se všemi, aniž by váš skvělý look ztratil cokoliv z původního wow efektu!

Zaplňte dům dětským smíchem

A pozor, to, co platí pro dospělé, platí pro děti dvojnásob! Jestli někdo opravdu miluje kostýmy, jsou to právě děti! Vyberte vánoční kostýmy pro děti, které jim dají pocit výjimečnosti!

sobecek
Dopřejte jim pozornost. Na vaší domácí party se mohou zapojit jako poslíčci, mohou servírovat dobroty nebo si paralelně s dospělou zábavou udělat i malou dětskou party ve vedlejší místnosti.

Hlavně, vánoční kostým mohou děti mnohonásobně recyklovat. Kostým upotřebí i ve školce nebo na školní besídce, za měsíc dva pak přijde k duhu na masopustu nebo i karnevalu. V kostýmu sněhuláka, soba, elfa, stromečku nebo sněhové vločky se budou vaše děti cítit skvěle! Zažijí kouzlo Vánoc a rozjiskří svým nadšením náladu celé domácnosti! Tak šťastnou ruku ve výběru, veselá vánoční party je totiž přesně to, co si musíme naordinovat povinně letos všichni!

Související…

Jak na Vánoce ušetřit balicí papír a přírodu? Inspirovat se lze japonskou tradicí
Kateřina Hájková

foto: Partyworld.cz a Shutterstock, zdroj: Partyworld.cz

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...