fbpx

Sháníte dárek pro muže, ale už vás nebaví zdlouhavé vybírání dárku ani balení do předražených boxů k narozeninám, dárkových krabic pro muže nebo dárkových papírů, které se stejně nakonec roztrhají a vyhodí? Co na to jít tentokrát jinak? Máme pro vás tip na dárek, který všem vyrazí dech, a už jen jeho samotné otevírání bude výjimečným zážitkem pro všechny zúčastněné

Zveřejněno: 8. 11. 2021

A co to je? Originální Manboxeo Bedna s překvapením od Manboxeo.cz. Prostě pořádná dřevěná bedna pro chlapa, plná unikátních a originálních produktů. Je poctivě zatlučená hřebíky a dodávána s páčidlem. Už je vám to jasné? Ano! Aby se muž k dárku dostal, musí si ho nejdřív vypáčit.

Z Manboxeo dřevěné Bedny můžete udělat krásný květináč, ptačí budku nebo praktickou bedýnku na nářadí.

Dárkové bedny z precizně zpracovaného dřeva vám navíc mohou udělat radost i po vybalení prémiového obsahu. Už žádné vyhazování balicích papírů a plastových narozeninových boxů. Z Manboxeo dřevěné Bedny můžete udělat krásný květináč, ptačí budku nebo praktickou bedýnku na nářadí. A to není vše, za každou zakoupenou Bednu přispějete na výsadbu stromů. Každým dárkem z Manboxeo.cz tak uděláte dvojnásobnou radost nejen obdarovanému, ale i přírodě.

Hned v několika provedeních

Na Manboxeo.cz můžete najít originální dárky k narozeninám, svátku, Vánocům i dalším příležitostem, které jsou zabalené do různých druhů designových beden. Prvním je klasická dřevěná, pečlivě zpracovaná a poctivě zatlučená Manboxeo Bedna s páčidlem, druhým je Bedna KPZ, tzv. Krabice pánské záchrany, dřevěná krabice pro muže ve speciálním designu z opáleného dřeva, a třetím je Armyboxeo – plechový box s překvapením, plný prémiového obsahu.

obrazek1

Tyto stylové kovové muniční bedny sice nejsou dodávány s páčidlem, ale i tak obdarovaný o zábavu při otevírání dárku rozhodně nepřijde. Tenhle unikátní box k narozeninám (a nejen k nim) lze otevřít jen po rozvázání záludných uzlů paracordu.

Dárkové Bedny plné unikátů

Na Manboxeo.cz naleznete více než 300 unikátních obsahů Manboxeo Beden k narozeninám a jiným příležitostem – pro gurmána, masožravce, rybáře, whiskaře nebo třeba Manboxeo originální dárek v podobě Bedny plné toho nejkvalitnějšího rumu.

Z této široké nabídky Beden určitě vyberete ten nejlepší dárek přesně podle chutí a preferencí obdarovaného. Všechny Bedny jsou navíc vždy skladem a s dodáním do druhého pracovního dne.

Tak nezapomeňte

Až budete na internetu hledat ten nejlepší dárek pro muže, ať už se jedná o vtipný dárek pro bráchu nebo seriózní dárek pro šéfa, nezadávejte do vyhledávače slova jako dárkové bedýnky, boxy s páčidlem nebo narozeninové boxy. Zapamatujte si Manboxeo, dárkové Bedny pro muže od Manboxeo.cz.

Související…

Muži při sportu s publikem podávají vyšší výkony. Ženy to mají naopak
Kateřina Hájková

foto: Rewild, zdroj: Manboxeo.cz

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...