fbpx

Dopřejte si opravdovou pohodu. A začněte s ní teď. I když se pořád čeká na uvolnění opatření, víkendové pobyty v tuzemsku se vyprodávají rychlostí blesku. Vybrali jsme tipy na ty nejoriginálnější

Zveřejněno: 6. 5. 2021

Pivní hotel s nejlepším pivem přímo na pokoji

Poctivý ležák, speciální IPA, APA či ALE z nejlepšího pivovaru roku 2020 ochutnáte v pivním hotelu Zlatá kráva. Ten je jediný svého druhu u nás. A hlavně – v pokoji máte vlastní pípu, takže jste přímo u zdroje.

zazitky2

Designové industriální ubytování ve farmářském stylu je přizpůsobené k opravdovému odpočinku. Při skvělém pivu tak můžete přemýšlet, zda si dát saunu, vířivku, Kneippovy lázně či pivní wellness. A až vám vytráví, ochutnejte kuchyni Zlaté krávy. Doporučujeme vyzrálé hovězí maso Aberdeen Angus z vlastní farmy. Něco tak dobrého jste nejedli.

Dopřejte si balzám na tělo i duši v korunách stromů

Cítíte občas, že potřebujete nechat vše za sebou a jen tak být? Zkuste ubytování v korunách stromů Treehouse. Společnost vám bude dělat jen příroda, ticho, hvězdné nebe, vůně lesa a oku lahodící výhled na Ještěd. 

zazitky3

Že domek v korunách stromů nemá elektřinu ani vodu, nepoznáte. Světlo i koupelna tu je pohodlnější než v kdejakém hotelu. Venku najdete vše pro příjemné posezení – gril a ohniště, sedací vaky, závěsnou síť, stolek s židličkami. Od dubna do listopadu si navíc užijete pravou lesní saunu i s venkovní sprchou.

Užijte si prodloužený víkend Na Šumavě

V Kubově Huti budete ubytováni v hotelu Kristián obklopeném Boubínským pralesem. V designovém pokoji s masivní šumavskou postelí a vlastní koupelnou se nemusíte starat o nic. Čeká vás 3× snídaně a 3× bohatá večeře o třech chodech. To vše s výhledem na les. Jako bonus máte neomezený přístup do bazénu, který najdete pár kroků od ložnice.

zazitky4

Šumava je skvělá na kolo, lyže i turistiku. Vydejte se kolem Boubínského pralesa. Temné lesy a jezírka vás okouzlí. Když v oboře Srní nastražíte oči i uši, zahlédnete vlky. Na stezce korunami stromů v Neuschönau vás ve výšce 44 m čekají nezapomenutelné výhledy.

Plavba a spaní na jachtě

Jste vodní živel? Nebo jen přemýšlíte, jak po dlouhé době strávit čas s blízkými? Plavba na Lipně slibuje pořádné dobrodružství. Loď dostanete k dispozici na dva dny a pro čtyři osoby. Ovládat ji budete sami. Před vyplutím vás totiž zaškolí zkušený instruktor.

zazitky5

A až večer po celodenní plavbě zakotvíte v přístavu, tak si připravíte spaní přímo v kajutě. Tak ahoooj!

Královské ubytování na zámku s výletem balónem

Lidé rádi koukají na nebe. Láká nás na něm něco magického. Něco, díky čemu se nedržíme při zemi a dokážeme se zasnít s hlavou v oblacích. Při vyhlídkovém letu balónem tohle své snění proměníte v realitu.

zazitky6

A aby to mělo styl, k letu balonem si můžete dopřát i prodloužený víkend na zámku Radešín. Ubytování v zámeckém pokoji s výhledem na rybníček má vlastní koupelnu a toaletu. Mezi letem si užijete procházky zámeckými zahradami či soukromou návštěvu zámku i muzea balónového létání.

Padl vám některý ze zážitkových pobytů do oka? Zážitky.cz, agentura na zážitky, je má všechny v nabídce. Tak mrkněte. Na uplatnění pobytu máte 12 měsíců. A pokud byste potřebovali, do šedesáti dnů ho zdarma vyměníte za jiný, či vrátíte.

Související…

Degustace nebo únikovka v obýváku? Objevte fenomén doby. Zážitky na doma
Komerční článek

foto: Zážitky.cz, zdroj: Zážitky.cz

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...