fbpx

„Kdy ses cítila fakt šťastně?“ chtěla jsem kdysi zjistit od babičky a odhalit kouzlo životní spokojenosti. Začala vzpomínat. Když na plese vypadla elektřina a s dědou se při svíčkách protančili až do rána. Když si i přes zákaz lékaře nakrájela oblíbený bůček. Když se odhodlala k nočnímu koupání v místním rybníčku...

Zveřejněno: 24. 3. 2021

Všimli jste si? Lidé si často nevybavují věci, které dostali, ale chvíle, které zažili. To mě inspirovalo. Ať narozeniny, Vánoce nebo jen tak, už blízkým nedávám dárky, na něž se za pár měsíců bude prášit. Hledám takové, co se vryjí do srdce i paměti. Zážitky. A když teď za nimi nemůžete, přijdou k vám.

Užijte si domácí ochutnávku

Degustace na doma je hit současnosti. Není se čemu divit. Člověk si udělá hezčí den. K tomu okusí zajímavé pití či delikatesu a ještě se něco dozví. Ochutnávkou vás skrz monitor totiž provede zkušený sommelier, sládek či barista.

Udělejte si zkrátka pěkný večer. Se svým milým ochutnáte skvělá vína a o každém se dozvíte to nejdůležitější. Stejně tak můžete obdarovat kamarádku a u skleničky probrat věci, na které se při každodenní rutině nedostává. U domácí degustace vína sami rozhodujete, kdy na ni máte chuť. Domů vám dorazí bedna se šesti lahvemi. Se someliérem se pak setkáte online. 

Degustace kávy

Chcete si užít kávu jako z oblíbeného podniku? Pak je pro vás domácí degustace kávy to pravé. Ochutnejte výběr z české pražírny Doubleshot.

domaci degustace kavy ochutnavka cerviku 4813b9b51b

Navíc se dozvíte, jak poznat aroma, aciditu a tělo různých nápojů. Kromě té nejlepší kávy vám totiž domů dorazí i videokurz s profesionálním baristou. 

Partnerský kurz na doma

Práce doma. Děti doma. Partner doma. Tento stav není zrovna procházka růžovou zahradou a nelze se pak divit, že zabrat dostávají i vztahy. Dobrá zpráva – jednou vše skončí a my mezitím na nich můžeme zapracovat. Partnerské semináře na doma k tomu přímo vybízí.

Kurzy pro odvážné bez předsudků 

Certifikovaná koučka sexu, lásky a vztahů zdravotnický pedagog. V online kurzu Posvátná žena Helena Houdová přináší pomoc ženám, které se ztratily ve vztazích. Věnuje se i mužům. Co se učí v kurzu Milenec bez hranic, netřeba rozvádět... 

Fotit jako profík, hrát na klavír?

Míchat skvělé drinky, jezdit na kolečkových bruslích, vychovat skvěle psa… Teď je skvělá doba naučit se cokoliv, o čem jste vždy snili. Za sebe vybírám jeden tip.

Domácí videokurz sushi

Jakub je skvělý kuchař lázeňského resortu a dělá kurz sushi online. V něm vás tuto specialitu naučí.

kurz sushi

Nachystáte si rýži, nakrájíte suroviny, rozstřihnete řasu Nori. A co víc – vykouzlíte báječné sushi rolky. Užijte si s nejbližšími skvělé menu. Itadakimasu! Dobrou chuť! 

Únikovka v kanceláři i obýváku

Padouši z tajné organizace se chtějí chopit světa. Nedovolte jim to a zvraťte tok dějin. Cestou zjistíte, že se zásadní historické události možná neudály jen tak.

Únikovka na doma se hodí na oslavu, teambuilding i rozlučku se svobodou. Hra je až pro 10 osob, nabízí se v češtině i angličtině. Stačí vám aspoň 15 m² místa, počítač a elektrická zásuvka.

Zážitky nás dělají šťastnějšími

Zkušenosti povznášejí více než hmotné statky. Tuto tezi nastínili psychologové Tom Gilovich a Leaf Van Boven. Následně ji během let potvrdili sérií důkazů. Pořádným prožitkem zkrátka potěšíte napořád.

Tak se podívejte na Zážitky.cz a vyberte ten pravý. Přijde vám na e-mail. Na uplatnění máte 24 měsíců. A kdybyste se sekli, nic se neděje. Vrátit jej můžete až do 60 dní a výměna je zdarma.

Související…

Proč je darování zážitku zážitkem i pro darujícího
Komerční článek

foto: Zážitky.cz, zdroj: Zážitky.cz

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...