fbpx

Většina z nás je zvyklá dávat věcné dárky, které budou pro naše kamarády, příbuzné nebo spolupracovníky po dlouhou dobu připomínkou společně strávených chvil. Nicméně často zjišťujeme, že se nám těžko hledá takový, který by byl vskutku výjimečný

Zveřejněno: 16. 8. 2019

Všichni rádi dáváme dárky těm, které máme rádi. Není nic hezčího než vidět upřímnou radost v očích oslavence, když si dárek rozbalí. Vybrat takový, který skutečně potěší, je ale často těžké. Čím bližšímu člověku chceme dárek věnovat, tím více toužíme po tom, abychom zvolili něco opravdu originálního. Mnohdy si proto lámeme hlavu a přemítáme, co má dotyčný opravdu rád, jaký je jeho vkus a po čem touží. Chceme, aby měl z dárku radost, protože to udělá šťastnými i nás.

Pravý dárek nemusí být hmotný

Věci pomíjejí, ale zážitky nám nikdo nevezme. Proto jsou tolik oblíbené nejrůznější zážitkové dárky. Dobrodruzi a milovníci adrenalinu zaručeně ocení nějaký bláznivý zážitek ve vzduchu. Ty, co se rádi rozmazlují a kvalitní relaxace je pro ně nade vše, zase potěší odpočinkový wellness víkend nebo třeba populární pivní lázně. Jedinečné okamžiky se nesmazatelně zapíší do srdce obdarovaného. A vám se do srdce zapíše jeho radost.

Proč je věnovat zážitek radost?

  • Zážitek můžete věnovat komukoliv, díky široké nabídce se najde vždy ten pravý
  • Dárek koupíte z pohodlí domova, doslova za pár minut
  • Pokud vyberete obchod, kde to umí, přijde vám poukaz zabalen v luxusní krabičce a nemusíte se starat o žádné stylové balení (zamilujete si dárkové balení poukazu od Esennce)

48180 esennce darkova krabicka

Další výhoda zážitku na míru? Voucher budete mít zabalený v luxusním dárkovém balení


Výběr věcí není snadný

Většina z nás je zvyklá dávat věcné dárky, které budou pro naše kamarády, příbuzné nebo spolupracovníky po dlouhou dobu připomínkou společně strávených chvil. Nicméně často zjišťujeme, že se nám těžko hledá takový, který by byl vskutku výjimečný. Takže pokud si oslavenec skutečně neřekne, co by rád dostal, výběr nebývá jednoduchý.

Odpovědí nám pak bude rozpačitý úsměv a radost nebude mít ani jeden z nás.

Předměty vhodné k vystavení ve vitrínce jsou sice mnohdy krásné, ale dobře víme, že většina z nás jich během života nasbírala dostatek a jen málokdo má dost prostoru, aby je všechny uchovával. Kosmetika, hrneček na kávu nebo tričko s originálním nápisem nám zase často připadá jako klišé. Navíc při výběru můžeme často sáhnout vedle a netrefit se do vkusu a potřeb obdarovaného. Odpovědí nám pak bude rozpačitý úsměv a radost nebude mít ani jeden z nás. A praktickým dárkům, jako jsou utěrky, povlečení nebo nádobí, bychom se měli vyhnout obloukem.

Související…

Jak připravit dítě o zážitek? Pusťte mu hned po akci video z akce
Kateřina Hájková

foto: Shutterstock a Esennce.cz, zdroj: Esennce.cz

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...