fbpx

Pravá láska je totiž jako veselé ponožky – jsou odlišné, ale spolu tvoří dokonalý pár. Potěšte svou milovanou polovičku tímto malým dárkem z velké lásky

Zveřejněno: 31. 1. 2021

Co se škádlívá, to se rádo mívá. Poškádlete svého milého nebo svoji milou spodním prádlem nebo ponožkami se záplavou srdíček. Lásku najdete i na našich horkých novinkách – pohodlných pantoflích a maskách na oči. Pro tu pravou domácí pohodu jako stvořené.

Dedoles přináší jedinečnou řadu veselých antibakteriálních roušek s oblíbenými motivy! Jak jinak teď ukázat lásku než rouškou se záplavou srdíček. Roušky je možné kdykoliv vyprat a rozveselovat své okolí znovu a znovu.

dedo boxerky
Dámy jistě ocení pohodlný set dámských trenekpodprsenky. Ideální pro domácí lenošení, do postele a všude tam, kde se chcete cítit pohodlně. Stylové sportovní podprsenky jsou skvělé nejen na cvičení, ale i na každodenní nošení, protože jsou pohodlné a vyrobené z bavlny vhodné i pro citlivou pokožku. Srdíčko poskočí i při stylovém doplňku na chladnější dny – veselé nadkolenky.

Trenýrky i ponožky 

Nadělte záplavu lásky svému milému. Pohodlné a stylové boxerky, trenýrky anebo ponožky zaručeně zlepší den a vyjádříte jimi, že láska je všude kolem nás. Například i na spodním prádle, které je z měkkého a příjemného materiálu vhodného i pro citlivou pokožku.

dedo krabicka
A když si nejste jistí, jestli se trefíte, vsaďte na dárkový poukaz anebo Krabičku plnou lásky. Pravá láska je totiž jako veselé ponožky – jsou odlišné, ale spolu tvoří dokonalý pár. Potěšte svou milovanou polovičku tímto malým dárkem z velké lásky.

Mnoho lásky z Dedoles

foto: Dedoles, zdroj: Dedoles

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...