fbpx

Členové ponožkového klubu se radují celkem dvanáctkrát do roka při pravidelné měsíční zásilce pestrobarevných ponožek. Největší radost však mívají ze svého prvního dárku pod vánočním stromkem. Ve chvíli, kdy najdou sadu pestrých ponožkových párů v dárkové, ručně vyráběné krabičce a mohou se začíst do uvítacího dopisu pro nové členy klubu, Vánoce nabírají tu správnou atmosféru.

Zveřejněno: 23. 11. 2020

Klub Pánů z Ponožkovic posílá každý měsíc svým členům pestrý ponožkový pár do poštovní schránky. Ponožky jsou vždy jiné, unikátní a nikdy se neopakují. Jejich barevná kombinace, vzor, motiv je vždy radostný, ale především podléhá nejvyššímu utajení. Nikdo totiž neví, jakými barvami budou ponožky daný měsíc vymalované. „A to je to, co členové na Klubu milují. Na svou pravidelnou dávku překvapení se každý měsíc těší,“ říká Petr Janda, majitel Klubu Pánů z Ponožkovic. 

umelec ponozkovy

Operace trenýrky pro odvážlivce

Pro členy Klubu, kteří se chtějí odvázat, Klub dále nabízí možnost objednat si spodní prádlo ve stejném stylu. Celý pánský podvozek získává díky tomuto odvážnému činu sladěný efekt, při kterém si přijde na své každá dáma.

Jste-li členem, můžete si ve vybraných měsících nechat jednoduše přibalit trenýrky. Na příští dávku šokujícího překvapení se mohou pánové těšit již v březnu 2021. Březnové trenýrky totiž budou stát za to!

Pro hravé tatínky

Ponožkovice myslí na celé rodiny. Proto nabízí také miniatury ponožkových exponátů, které jsou vhodné pro libovolně vzrostlé potomstvo. Zkonstruovat takové ponožkové zmenšeniny chce dostatečnou dávku dětské hravosti, energie i trpělivosti.

V Ponožkovicích zapojili mozkové závity a s výzvou si poradili. Od letošního roku je tedy možné k dospěláckým ponožkám nechat přibalit i dětské, a to v libovolném množství a různých velikostech. Ladit pak bude otec a syn či dcera.

badatel

Ekologické balení

„Kompletně jsme přešli na ekologické obaly,“ říká Per Janda a vysvětluje: „Začali jsme poměrně zlehka a nahradili jsme plastové lepicí pásky páskami papírovými, plně recyklovatelnými. Postupně jsme zařazovali vyšší ekologický stupeň a zbavili jsme se též laminovaných etiket. Jejich místo zastoupil luxusní italský papír, který je nejen plně recyklovatelný, nýbrž sám je z části recyklátem tvořen.“

 Vánoční dárek v podobě 1, 2 nebo 3 párů v ručně vyráběné krabičce velmi rádi v Ponožkovicích připraví i s osobním vzkazem a pošlou na vaši adresu.

Největší změna byla realizována nakonec. Vyžadovala nejdůkladnější přípravu. Poštovní obálky, ve kterých se doručují členské ponožky, jsou totiž klíčovou aparaturou. Musí být dostatečně pevné, aby klikatící se cestu poštovním potrubím vydržely bez poškození.

Současně však musí být dostatečně flexibilní, aby dokázaly proniknout do všech druhů poštovních schránek a jiných přijímačů. Nová konstrukce poštovního zásilkového obalu Ponožkovic nyní umožňuje obálku dobře vypustit do schránek, a dokonce se podařilo snížit celkový objem materiálu na minimum.

Pokud se vám myšlenka na hravé Vánoce líbí, členství v Klubu Pánů z Ponožkovic objednejte jako dárek. Jednoduše a rychle na www.ponozkovice.cz.

krabicka 2mala

Vánoční dárek v podobě 1, 2 nebo 3 párů (to už je na vás) v ručně vyráběné krabičce velmi rádi v Ponožkovicích připraví i s osobním vzkazem a pošlou na vaši adresu. Měsíční ponožkové zásilky pak již poputují na adresu obdarovaného. Cena jednoho ponožkového páru vychází okolo 200 Kč dle délky členství v Klubu, které je možné objednat na 2, 3, 6 a 12 měsíců. Tak pestré a veselé…

Související…

Proč si zakladatel Klubu Pánů z Ponožkovic Petr Janda přibral ještě Ponožkátor
Klára Kutilová

foto: Klub Pánů z Ponožkovic, zdroj: Klub Pánů z Ponožkovic

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...