fbpx

Letos máte jedinečnou příležitost požádat o ruku svou partnerku nebo partnera před zraky kolemjdoucích v Praze na Pankráci. Přihlaste se do soutěže společnosti Zonky a napište na e-mail valentyn@zonky.cz, proč byste zrovna vy měli dostat tuhle jedinečnou příležitost

Zveřejněno: 11. 2. 2020

Svátek zamilovaných se blíží a s ním i sezóna žádostí o ruku. Každá partnerka je jiná, některá ocení zásnuby v soukromí, jiná zase očekává něco výjimečného. Přemýšlíte, že zkusíte žádost o ruku na veřejnosti před zraky lidí? Pak pro vás máme pár tipů, jak to udělat.

Na fotbalovém zápase

Nějak takhle to udělala Phoebe v seriálu Přátelé, pamatujete? I když v Americe se už tímto způsobem zasnoubilo mnoho párů, u nás v Česku není zas tak obvyklé, že by muž svou partnerku požádal o ruku uprostřed sportovního zápasu.

Pokud ale chcete ohromit a myslíte, že žena vašeho života ocení zásnuby v přímém přenosu na obří obrazovce, kterou uvidí v lepším případě jen celý stadion, zkuste to. Ale pozor, ne všem ženám je příjemné být středem pozornosti.

Letos v Praze na Pankráci

Letos máte jedinečnou příležitost požádat o ruku svou partnerku nebo partnera před zraky kolemjdoucích v Praze na Pankráci. Přihlaste se do soutěže společnosti Zonky a napište na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., proč byste zrovna vy měli dostat tuhle jedinečnou příležitost.

Kromě toho, že uvidíte nezapomenutelnou a jistě emotivní žádost o ruku, můžete nechat vzkaz své lásce na obří valentýnské zdi.

A to není všechno, pokud budete díky svému originálnímu příběhu vybráni, Zonky k tomu přidá ručně vyrobený prsten z bílého zlata s diamantem v hodnotě 25 tisíc korun. Garantujeme, že o takových zásnubách se bude mluvit ještě dlouho. Vše začne 14. února v 17 hodin před Arkádami Pankrác, a i když nebudete soutěžit, alespoň se stavte. Kromě toho, že uvidíte nezapomenutelnou a jistě emotivní žádost o ruku, můžete nechat vzkaz své lásce na obří valentýnské zdi.

Filmovým trailerem v kině

Představte si tu situaci. Jste v kině, začnou upoutávky na filmové novinky a najednou vás v jedné z nich žádá vaše drahá polovička o ruku. Jak byste reagovali? Přesně takové překvapení totiž přichystal jeden Američan pro svou partnerku.

Po skončení traileru se objevil přímo v sále a přede všemi diváky se jí zeptal, jestli s ním stráví zbytek života. Pokud se vám takový scénář zalíbil, můžete se domluvit v některém českém kině, jestli by vám s organizací obdobného zážitku pomohli. Doporučujeme spíš menší kinosály, v multiplexech bude domluva pravděpodobně obtížnější.

Zkuste ohňostroj

Můžete se inspirovat Leošem Marešem, který pro svoji (dnes už manželku) Moniku přichystal nečekané překvapení. Po romantické večeři ji vzal na terasu, kde začal ohňostroj přichystaný jen pro ni. Na konci ohňostroje vytáhl krabičku, poklekl před svou vyvolenou a konec už znáte. Jen pozor, takové zásnuby se můžou dost prodražit. Ale nebojte, pokud je vaše partnerka ta pravá, určitě ocení i skromnější variantu takové show.

Související…

Co je skutečná láska, aneb co si přát ke svatému Valentýnu
Věra Keilová

foto: Shutterstock, zdroj: Originální valentýnské zasnoubení

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...