fbpx

Jak stylizovat letní šaty? Objevte 3 nápady na outfit 2 fotografie
zdroj: Modivo
Zveřejněno: 9. 4. 2024

Léto se nám blíží a vy už přemýšlíte, v čem se blýsknete tentokrát? To jste tady správně. Na následujících řádcích vám totiž představíme trendy šaty pro léto 2024. Také si povíme, jak letní šaty vkusně zakomponovat do společenských, ale i do volnočasových a do sportovních outfitů. Čtěte a inspirujte se s námi!

Jaké letní šaty vybrat do sportovně laděných outfitů?

Do sportovně laděných outfitů letos v létě zakomponujte dámské šaty s potiskem K nim pak můžete nosit i dámské batohy v koženém provedení. Batohy na sobě mohou mít i lesklé detaily. Ty mohou ženy snadno sladit i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky, jako jsou smart hodinky, náušnice či prsteny. I na batozích se může objevit stylový potisk. K sportovním šatům pak mohou dámy přidat i trendy ledvinku. Ta se do módy opakovaně vrací a právě teď je ta správná doba, aby se opět objevila v letních outfitech. Co se týče obuvi, můžete k sportovním šatům na léto vybírat kvalitní sandály nebo dámské plátěnky. Ty jsou k sportovním outfitům jako stvořené. Budete neodolatelné! Sportovní modely pak můžete vyšperkovat i klasickou baseballovou čepicí nebo truckerkou s praktickou síťovinou. Dámské truckery jsou módní a prodyšné. Díky tomu se vám v nich nebude potit zbytečně hlava.

Které šaty zvolit na společenské příležitosti a jak je sladit v módním outfitu?

Do společnosti a na oslavy doporučujeme letos volit dámské šaty s rafinovanými průstřihy nebo s rozparkem. Průstřihy se mohou objevit klasicky v dekoltu, ale také na bocích či v oblasti šíje a ramen. Rozparek pak přizpůsobte typu vaší postavy. V sportovně elegantních outfitech mají své místo i značkové letní šaty s překříženými ramínky v zadní části. K společenským šatům vám budou slušet sandály na vyšší platformě nebo sandály na nepravidelném podpatku.

whitepress2

Do společenského outfitu s šaty s průstřihy můžete zakomponovat i psaníčko s třpytivým řetízkem. Ten pak slaďte s lesklými detaily na botách nebo s vašimi šperky. K společenským šatům můžete nosit i bižuterii. Jednotlivé šperky a další doplňky spolu slaďte v barvě i v struktuře. Hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Na léto pak můžete outfit obohatit o tenký propínací svetřík. Opět můžete zvážit modely s lesklými knoflíky. Ty dodají i elegantnímu outfitu patřičný šmrnc.

Jaké letní šaty vám budou slušet v ležérně laděných outfitech?

Chcete-li docílit outfitu v ležérním stylu, můžete letos v létě vsadit na dámské košilové nebo na mikinové šaty. Tyto kousky jsou vysoce módní a pohodlné. Vzít si k nim můžete např. mladistvé sneakers. Dámské tenisky mohou mít mnoho podob. In budou vysoké i nízké modely dámských sneakers. Opravdovou bombou však budou tenisky na silné robustní platformě. Opravdu originální kousky najdete např. i tady: https://modivo.cz/c/damske/obuv/vyrobce:chiara_ferragni. Zde si přijde i ta nejnáročnější dívky či žena. Volit můžete také kousky s potiskem. Letní outfit pak doplňte i semišovou kabelkou. Vsadit můžete i větší rozměry kabelek. Tašky ve větších rozměrech jsou nejen praktické, ale aktuálně jsou i vysoce módní.

Související…

Život v cizině je jen pro odolné, ale otevře vám oči, shodují se expatky
Michala Jendruchová

foto: Modivo, zdroj: Modivo

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...