fbpx

Zbývá několik dní do Vánoc a vy stále nemáte nakoupeny všechny dárky? Nevěšte hlavu. Vyřešit nadílku na poslední chvíli není žádným osobním selháním. Právě naopak. Vouchery, které můžete objednat klidně ráno na Štědrý den, udělají stejnou radost jako dárky, které vám ležely ve skříni už od září.

Zveřejněno: 20. 12. 2023

Večerní lekce malování, on-line hodiny angličtiny nebo lekce jógy. Nápadům se meze nekladou. Kurzy jsou skvělým vánočním dárkem, protože pomáhají v osobním rozvoji, učí nové dovednosti a zároveň budují pozitivní návyky. Na rozdíl od hmotných dárků na ně navíc nepadá prach a člověk si díky nim může najít novou zálibu!

Překvapení pro cestovatele

Česká platforma na sdílení obytných vozů Campiri si pro všechny vášnivé cestovatele a dobrodruhy připravila speciální vánoční balíček. Svým blízkým můžete pod stromeček nadělit dárkové poukazy v hodnotě tří, šesti nebo devíti tisíc, ke kterým dostanete zdarma bonusové poukázky ve stejné hodnotě. Pokud tedy pořídíte voucher za 9 tisíc korun, máte k tomu tři vouchery za 3 tisíce korun zdarma. Uplatnit je pak můžete na pronájem z nabídky více než 800 obytných vozů a karavanů, a to nejen v Česku, ale i ve Španělsku.

campiripoukaz

Placenými a bonusovými vouchery můžete udělat radost více lidem. Třeba těm, se kterými byste rádi zažili pořádný roadtrip na čtyřech kolech. A abyste to měli ještě jednodušší, Campiri vám k dárku přibalí i inspiraci na cesty v podobě dvou sedmidenních roadtripů – do slunné Andalusie a na hory do Rakouska. Díky tomu pak s obdarovanými můžete rovnou u stromečku naplánovat společnou dovolenou, třeba hned na jarní prázdniny!

Pomoc druhým

Každý rok vám rodina a blízcí říkají, že nic nepotřebují, a vy už nevíte co s tím? Zkuste to letos jinak! Vytipujte si neziskové organizace, případně se podívejte na webové stránky jako Nocleženka, Donio.cz nebo Darujme.cz. Zde totiž najdete stovky příběhů o osudech lidí, které vás zasáhnou u srdce. Stačí přispět, vytisknout certifikát a darovat jej pod stromeček – a máte krásný dárek, který skutečně pomůže!

zdroj donio

Dárek na celý život

Každý člověk, jen s výjimkou jednovaječných dvojčat, si nese svou jedinečnou genetickou informaci. Pokud byste chtěli blízkým nadělit opravdu netradičný dárek, který ale vydrží na celý život, vsaďte na lifestylové DNA testy Chromozoom. Díky nim zjistíte například, jaký sport je pro vás nejvhodnější, jaké potraviny vaše tělo hůře zpracovává či proč na některé krémy vaše pleť reaguje citlivě. Tyto a další zajímavé informace skryté v naší lidské DNA o vás prozradí genetický test Chromozoom 360 se speciální vánoční slevou, který obsahuje test z kategorií Nutri, Health, Beauty a Sport, takže získáte komplexní výsledky o vašem těle a návod, jak o něj co nejlépe pečovat.

picture 11

Společný zážitek, na který se nezapomíná

Vstupenky na oblíbený festival, předplatné do divadla nebo společná masáž? Nejkrásnějším dárkem je často ten, který si můžete užít společně. Víte, co se říká, ve dvou se to lépe táhne. A o zážitcích to platí dvojnásob. Tyto sdílené radosti také ukazují, že si ceníte společně stráveného času a chcete vytvářet vzpomínky, které přetrvávají déle než jakýkoliv hmotný předmět.

zdroj pexels wendy wei 1190297

 

foto: Shutterstock, Pexels, zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...