fbpx

Lámete si hlavu s dárkem pro přítele, manžela, tátu nebo dědečka? 1 fotografie
zdroj: Notino

Jakým dárkem zaručeně potěšíte muže ve svém okolí?

Zveřejněno: 19. 12. 2023

Vánoce jsou již za rohem. To znamená, že máte jen několik dní na to, abyste sehnali veškeré zbývající dárky. Přesně proto se nevyplatí déle čekat. Raději si ihned sedněte k počítači a začněte objednávat. 

Pro každého něco

Lámete si hlavu s tím, jaké dárky pro muže jsou nejvhodnější? Tato otázka se nedá jednoznačně zodpovědět. Každý člověk má totiž jiné zájmy, potřeby i přání. Naštěstí však existují poměrně univerzální předměty, které představují sázku na jistotu. Jaké?

Ačkoliv to možná kolikrát nevypadá, i muži si potrpí na svůj vzhled. Komu by například nevadily vlasy plné lupů nebo plešatějící kštice? Právě v těchto případech je jasnou volbou kvalitní a přírodní šampon proti lupům, stejně jako speciální šampon na růst vlasů.

Chystáte-li nakupovat takto úzce zaměřené šampony, rozhodně se držte jen ověřených a známých výrobců. Skvělou volbou jsou například značky Vichy, Syoss, La Roche-Posay nebo Biolage. Jejich složení bývá opravdu účinné a hodí se i pro jedince s citlivější pokožkou.

Nakupujte se slevou

Tento rok raději příliš neutrácejte. Přece jen nás čeká dlouhé období zdražování, zvyšování daní a dalších nelehkostí. Nebojte se proto využívat zajímavých slev, které nabízí třeba známý e-shop Notino. V něm si momentálně objednáte kosmetické produkty od světoznámých značek s 15–20% slevami.

Nemusíte se přitom omezovat pouze na kosmetiku. Ve zmíněném obchodě objednáte i chytré hodinky pro sportovce, spoustu kvalitních doplňků stravy, holicí strojky, zastřihovače a další vychytávky. Dokonce i erotické hračky. Stačí jen několik málo minut projíždění nabídky a ihned budete mít vyřešené dárky pro všechny muže ze svého okolí. Objednáte-li hned, ještě stíháte položit dárky pod stromeček.

Související…

Cool měkkouše a zbytečnosti pro radost. Mějte se rádi a první vánoční dárky kupte sami sobě
Zdeněk Strnad

foto: Notino, zdroj: Notino

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...