fbpx

Black Friday 2023 na Notino – víme, kdy začíná 1 fotografie
zdroj: PhotoReal

Vánoce se blíží a možná už vyhlížíte letošní Black Friday. Máte rádi dárky, které kombinují luxus a užitek? V tom případě možná rádi sáhnete po kosmetice, parfémech, ale i po produktech pro zdraví. Pojďte se podívat, kdy vypukne Black Friday 2023 v e-shopu Notino.

Zveřejněno: 2. 11. 2023

Jestliže bychom chtěli najít jeden jediný e-shop, na kterém dokážeme nakoupit dárky skutečně pro každého, rozhodně je to Notino. E-shop je naprostou špičkou ve svém segmentu a výhodné ceny nabízí v podstatě celoročně. Kdykoliv se podíváte na jeho sortiment, najdete nejlepší či konkurenceschopné ceny. Black Friday je pak příležitost, kdy využít předvánoční čas a nakoupit ještě výhodněji.

Kdy vypukne Black Friday 2023 na Notino?

V Notinu tento nákupní svátek ctí. Proto s ním nepospíchají a čekají na termín, který je pro něj obvyklý. Black Friday 2023 vypukne na Notino 24. listopadu 2023, tedy přesně měsíc před Štědrým dnem. To bude ideální čas k tomu, abychom se pustili do předvánočních nákupů. Ale třeba i využili nižší ceny a doplnili si svoji kosmetickou výbavu.

Dárky pro každého z Notino

Notino už nyní nabízí skvělého dárkového rádce pro letošní Vánoce. Pokud tedy potřebujete inspiraci, mrkněte do e-shopu a směle nakupujte již nyní. Některé ceny jsou již tak nízké, že nižší být ani nemohou. Anebo se těšte na Black Friday 2023 a mezi tím přemýšlejte, jak obdarujete partnera či partnerku, přátelé, známé, rodinu, kolegy, obchodní partnery… Na Notino.cz hravě nakoupíte i dárky pro děti. Malé parádnice se nadchnou svým prvním parfémem nebo šumivou bombou do koupele. Pořídíte zde mužné dárky, od vůní, přes pánskou kosmetiku, až třeba po holicí strojky. Nechybí ani produkty pro zdraví: různé vitamíny, minerály a další doplňky stravy. Překvapí váš též zajímavý sortiment fitness vybavení. A co pro ženy? Pro ty je Notino prostě ráj!

Související…

Parfumérka Kateřina Nováková: Přírodní voňavky škodí víc než syntetika
Klára Ponczová

foto: PhotoReal, zdroj: Notino

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...