fbpx

Jean-Claude van Damme se chystá do Prahy. V SaSaZu povypráví o těžkých začátcích i životě na vrcholu 1 fotografie
zdroj: VDN Promo

Hollywoodská superstar míří do Prahy a vy můžete být u toho! Světová legenda těch nejznámějších akčních filmů – Jean-Claude van Damme – bude 7. listopadu hlavní hvězdou velkolepého večera v pražském klubu SaSaZu.

Zveřejněno: 9. 10. 2023

Agentura VDN Promo pořádá po Miku Tysonovi a Tysonu Furym další velkolepý event pod hlavičkou série Noc s legendou. Tentokrát osobně dorazí Jean-Claude van Damme, jeden z nejslavnějších akčních filmových hrdinů všech dob. Ten do Prahy sice už v minulosti zavítal, tentokrát to ale bude vůbec poprvé, kdy se fanoušci budou moci se svým idolem plánovaně potkat.

„Chtěli jsme navázat na naše úspěšné večery Noc s legendou a s manželkou jsme si říkali, že tentokrát bychom chtěli nějakého hollywoodského herce. Když se naskytla šance získat tak velkou hvězdu, šli jsme do toho. Jean-Claude van Damme je světovou superstar se skvělým příběhem, který do našeho večera přesně zapadá,“ uvedl promotér VDN Promo Petr Větrovský.

Další z večerů Noc s legendou se uskuteční 7. listopadu 2023 v pražském klubu SaSaZu. Jean-Claude van Damme tam odvypráví svůj pestrý příběh, který začal karatistickou kariérou v Belgii. Poté, co dosáhl mezinárodního úspěchu, se rozhodl, že se stane hercem v akčních filmech, a odcestoval do Ameriky. Tam však jeho kariéra zpočátku pořádně drhla. Nikdo o něj neměl zájem, musel se po dlouhou dobu živit jako prodavač pizzy. Jednoho dne potkal slavného producenta akčních filmů Menachema Golana a předvedl mu svou pověstnou karatistickou otočku. Producent pookřál a obyčejného prodavače pizzy pozval přece jen na schůzku. Po sedmihodinovém čekání před jeho kanceláří dostal mladý Jean-Claude van Damme scénář k filmu Krvavý sport (Bloodsport).

Více o těchto strastiplných začátcích i následné veleúspěšné kariéře se návštěvníci večera dozví přímo z úst samotného hrdiny. „Oproti ostatním večerům jsme změnili filozofii a tentokrát budou v hledišti převažovat stoly. Oproti minulým večerům si tak diváci budou moct užít svého hollywoodského hrdinu z komfortnějšího prostředí. Do prodeje jdou samozřejmě i vstupenky na meet-and-greet. Je jich však omezené množství,“ vysvětlila jednatelka VDN Promo Jitka Větrovská.

Vstupenky jsou od dnešního dne v prodeji v síti Ticketstream.cz a jsou k dostání od 1 490 Kč. U stolu s občerstvením můžete sedět od 3 490 Kč.

Související…

Když vás provází temná strana. Kolik zla v sobě nosíte?
Milada Kadeřábková

foto: VDN Promo, zdroj: Media List

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...