fbpx

Nejvhodnější přírodní ingredience v kosmetice. Téma pro každého, kdo se zajímá o zdravý životní styl 2 fotografie
zdroj: Onclé

Patříte-li mezi ty, kteří se zajímají o netoxický život bez škodlivých chemikálií, zdravou a kvalitní stravu, přírodní kosmetiku a doplňky stravy, určitě Vás bude zajímat česká značka Onclé. Tvůrci této kosmetiky si uvědomují, že na náš organismus působí vše, co nás obklopuje, co jíme, do čeho se oblékáme a v neposlední řadě právě to, jaké kosmetické produkty na naši pokožku nanášíme.

Zveřejněno: 3. 10. 2023

Značka Onclé vyvíjí a vyrábí čistě přírodní kosmetiku pro ženy a děti, která je zárukou kvality a bezpečí. Díky jedinečným biosložkám z extraktu z rostlinných kmenových buněk, 3D kyselině hyaluronové a vysokému podílu vzácných přírodních olejů se naše pokožka může vyživovat do hloubky, regenerovat a obnovovat,“ vysvětluje Marcela Kubátová, která se vývoji podílí.

Přírodní oleje jsou velmi vzácné

Přírodní oleje obsahují vitamín C, který je pro naši pokožku velmi důležitý. BIO šípkový, mandlový, SQUALAN, meruňkový, broskvový, bavlníkový. Tyto oleje působí na kůži jako učiněný balzám. Hluboce ji vyživují, hydratují, chrání. Oleje jsou svými vlastnostmi přeurčené k péči o vysušenou a popraskanou kůži.

Kmenové buňky tvoří kolagen

Extrakt z rostlinných kmenových buněk AKOSKY® APIUM aktivuje tvorbu nového kolagenu a chrání pokožku před její destrukcí. Zvládne vyhledat postižené místo v pokožce a zabezpečit její regeneraci až úplné obnovení. Pokožka je díky tomu hebká, vyhlazená a bez známek poškození.

3D Kyselina hyaluronová vysoce hydratuje

Je to látka, která je součástí mezibuněčné hmoty. Dokáže na sebe navázat vodu a udržet tak v pleti trvalou hydrataci a současně pomáhá zevnitř při vyplňování vrásek, strií a dalších poškození pokožky. Kyselina hyaluronová navíc urychluje tkáňovou regeneraci a zajišťuje v pokožce hojivý proces.

oncle1

Přírodní, přitom praktická a funkční

Kosmetika Onclé je plná těchto úžasných surovin a zároveň je vysoce kvalitní a opravdu funkční. Dámská řada obsahuje 3 výběrové produkty, které jsou jedinečné ve chvíli, kdy si přejete zpevnit a vyhladit pokožku celého těla. Potlačit celulitidu, strie a jizvičky. Do řady patří: Zpevňující olejový peeling, Prémiový tělový balzám a Luxusní olejové sérum.

Ideální aplikace

Dvakrát denně, ráno a večer, po dobu dvou měsíců masírujte části těla, na která se chcete zaměřit. Zadeček, stehna, bříško, paže. Nejprve použijte peeling, poté sérum a na závěr balzám. Dojde k aktivní regeneraci a remodalaci pokožky, bude zpevněna a chráněna. „Zaznamenáte zvýšení elasticity, zmírnění celulitidy i strií. Zároveň bude kůže hydratovaná do hloubky, a tím pádem mladší a jemnější,“ vysvětluje Marcela Kubátová, která produkty sama používá.

Značka Onclé přináší cíleně působící kosmetickou péči s vysoce účinnými složkami. Byla vyvinuta s cílem poskytnout kvalitní a účinnou kosmetiku, která zajistí především zdravou a pohodlnou péči o pokožku celého těla. Značka Onclé nabízí tři ucelené řady produktů: Dámskou prémiovou kosmetiku pro regeneraci a remodelaci pokožky těla, Dětskou kosmetiku pro miminka s citlivou pokožkou a BIORGANIC – přírodní kosmetiku pro citlivou pokožku.

Související…

Není hořčík jako hořčík. Který vám zaručeně pomůže a za který raději ani neutrácejte?
Martina Ignasová

foto: Onclé, zdroj: Onclé

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...