fbpx

Letem festivalovým létem s glo HYPER X2 AIR 2 fotografie
zdroj: Shutterstock

Populární značka glo, která je synonymem zařízení pro užívání nikotinových alternativ, se příznivcům představila v novém odlehčeném kabátu

Zveřejněno: 14. 7. 2023

S názvem glo HYPER X2 AIR zaujme na první pohled ultra slim formátem i magickými barvami nebe. Seznámit se s novinkou blíže bude možné v průběhu celého léta na řadě míst po Česku, je totiž partnerem řady multižánrových projektů v čele s legendárními Colours of Ostrava, kde má i vlastní stage i zónu. 

Dosud nejsubtilnější generace glo si i přes své minimalistické rozměry zachovává špičkovou technologickou výbavu, a jak je už u designéru tohoto zařízení na zahřívání tabáku dobrým zvykem, zaujme výjimečným konstrukčním a barevným pojetím. Elegantní design podtrhuje 7 jedinečných barevných odstínů inspirovaných škálou, kterou dokáže vykouzlit sama příroda na obloze, ať už na ní spatříme polární záři, večerní soumrak či ranní úsvit.

 

artboard 1 copy 18 min


Značka glo je známa i svými aktivitami na poli designu, hudby a podporou kulturních projektů obecně. V plné parádě se příznivcům představí v průběhu letních prázdnin i podzimu na celé řadě akcí. Kam tedy za glo nebo lépe řečeno s glo vyrazit? 

Vedle zmíněných Colours of Ostrava, kde letos vystoupí i řada interpretů jako Eddie Stoilow, Emma Smetana & Jordan Haj, Lazer Viking nebo Paulie Garand, jsou to pražské Ledárny Braník, které v průběhu celého léta bude probíhat Prague Open Air s více než 20 koncerty nebo legendární festival digitální a kreativní kultury Signal. Na podzim se pak na scénu vrátí také vlastní projekt s názvem glorchestra, který se po dvou ročnících v podobě úspěšné hudební tour představí letos jako sólový projekt v pražském Rudolfinu, kde bude exkluzivním hostem německý Dj, producent a tvůrce elektronické hudby Christian Löffler, jenž se představí ve spojení s Unique Orchestra.

Související…

Doba ghostingová: Ten, kdo zmizí ze vztahu, ublíží víc, než kdyby vztah napřímo odmítl
Kateřina Hájková

 

 

 

 

foto: Batstore, zdroj: Batstore

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...