fbpx

Může se dámský batoh hodit do elegantního outfitu? 1 fotografie
zdroj: CCC

Batohy už nejsou pouze sportovní záležitostí. Na trhu najdeme celou řadu elegantních kousků, které můžeme zakomponovat i do společenských nebo do business outfitů. Že nevíte, o které se jedná? Nevadí

Zveřejněno: 13. 10. 2022

Na následujících řádcích se podíváme na elegantní batohy pěkně zblízka. Čtěte a nechte se inspirovat s námi!

Z jakého materiálu vybírat batoh do elegantně laděného outfitu?

Na trhu najdeme dámské batohy ze syntetických i z přírodních materiálů. Oba zmíněné typy najdete např. i na e-shopu CCC. V posledních letech vedou na plné čáře batohy z přírodní kůže. A není se čemu divit. Dámské batohy z přírodní kůže jsou nejen elegantní a vysoce módní, ale i odolné. Jako bonus jsou pak i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života už propagují ty největší módní světové značky. Dámy tak mají z čeho vybírat!

Levnější variantou jsou pak batohy v imitaci kůže. Na první pohled jsou téměř nerozeznatelné od těch z pravé kůže. Často jsou i levnější, ale bohužel jsou méně odolné. Záleží pak tedy na vás a na tom, kolik peněz chcete do batohu investovat. Přírodní kůže pak může být hladká nebo broušená. Myslete na to, že je batoh módní doplněk a ty by k sobě měly ladit nejen barvou, ale i strukturou. Jak říká staré známé módní pravidlo, hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se vás outfit vkusně sjednotí a bude působit elegantně.

Jakou barvu, vzory a motivy může mít náš batoh do elegantního outfitu?

Chcete-li být trendy, bude dobré, když budete mít přehled i o módních barvách pro danou sezónu. Letos budou hrát prim zejména přírodní a pastelové barevné tóny. Oříškový, pistáciový i krémový batoh tak bude tím správným řešením. Vyhýbat se pak nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Černá a bílá jsou barvy univerzální a z módy nevychází. Černé a bílé batohy tak dobře sladíte i s pestrobarevnými oděvy nebo s oblečením se vzory a s motivy.

Letos budou in ty zvířecí a květinové. Záleží tedy především na vás a na vašem jedinečném vkusu. I elegantní batohy mohou disponovat motivy. V tomto případě však zvolte už jen decentní jednobarevné oblečení. Příliš vzorů a motivů v elegantním outfitu by mohlo působit chaoticky a nesourodě. Batohy v zmíněných trendy barvách mohou dámy nakupovat také v kamenných prodejnách CCC. Zde si přijde na své každá milovnice módy a elegantního stylu.

Jak pečovat o batohy z přírodní kůže a s jakým oblečením je kombinovat? 

Vybereme-li si do elegantního outfitu kožený dámský batoh, měly bychom si k němu pořídit i speciální pečující doplňky. Díky nim nám vydrží batoh sloužit i celou řadu let. Na hladkou kůži se vám bude hodit kvalitní impregnace, ochranný krém v neutrální barvě a čistící pěna, pasta nebo gel. K batohu z broušené kůže pak využijete speciální gumu na semiš. Dámské semišové batohy totiž nesnáší vlhkost. Zmíněné doplňky lze nakupovat také v prodejnách CCC.

Zde si je můžete koupit společně s batohem a např. i s trendy obuví v podobném barevném odstínu. Co se týče oblečení, můžete nosit kožené batohy k dlouhým kabátům i k trenčkotům. Slušet vám budou i k módní parce nebo k letecké bundě. Nosit je můžete se společenskými kalhotami, ale i s trapézovými a s plisovanými sukněmi. Dámský kožený batoh bude ozdobou vašeho elegantního outfitu.        

Související…

Vdané ženy, které ve středním věku pracují, jsou ve stáří šťastnější
Tereza Hermochová

foto: CCC, zdroj: CCC

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...