fbpx

S novými extra silnými VELO příchutěmi si vychutnáte léto naplno 1 fotografie
zdroj: VELO

Slunce, zábava, zasloužená pohoda a relax – to vše k létu neodmyslitelně patří. Ničím nerušené zážitky si nyní můžete dopřát i díky novince, kterou přináší nejoblíbenější značka nikotinových sáčků VELO. Do svého portfolia zařadila dvě nové příchutě Arctic Frost a Tropic Breeze s ještě větším obsahem nikotinu a intenzivnější chutí, díky kterým bude každý zážitek z letního festivalu, koncertu nebo dovolené u moře o to silnější

Zveřejněno: 7. 6. 2022

Dospělí milovníci nikotinových alternativ, kterým dosud chyběla varianta s intenzivnějším účinkem, budou potěšeni. Poté, co na český trh v květnu vstoupila novinka VELO Creamy Coffee, rozšiřuje společnost British American Tobacco řadu oblíbených bezdýmných produktů o další dvě novinky.

Oblíbená mentolová příchuť Arctic Frost s až 20 mg nikotinu a Tropic Breeze s exotickou příchutí mučenky, mandarinky i manga a s obsahem nikotinu 15 mg patří k variantám VELO s největší intenzitou. Jsou tak primárně určeny těm, kteří automaticky sáhnou po tom nejlepším a nejsilnějším zážitku, chtějí být ale zároveň zodpovědnější vůči sobě i svému okolí. Právě tyto benefity nikotinové sáčky, jejichž užívání se obejde bez nepříjemného dýmu a zápachu, nabízejí.

Lze je použít tam, kde je kouření zakázané nebo společensky nevhodné, tedy během dlouhé cesty letadlem, v autě, na pracovišti, v restauraci nebo v kině, stejně jako na hudebním festivalu či při odpočinku na pláži. Sáček se aplikuje pod horní ret, kde postupně uvolňuje nikotin přes sliznici ústní dutiny. Při tomto způsobu požití nedochází k hoření tabáku, a nikotinové sáčky tak obsahují až o 99 % méně škodlivých látek než klasická cigareta.

Vychutnejte si příchod léta s dvěma novými a deseti stávajícími příchutěmi VELO, které pořídíte na čerpacích stanicích, v trafikách či na webu govelo.cz. Stejně jako všechny ostatní výrobky obsahující nikotin jsou i tyto určené výhradně dospělým uživatelům.

Související…

Přejídáte se, pijete alkohol a jste silný kuřák? Trpí tím i lidé, které neznáte
Milada Kadeřábková

 

 

 

foto: VELO, zdroj: VELO

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...