fbpx

Jemnost keramiky a luxus zlatostříbrných detailů, v takovém zpracování přichází novinka HUAWEI Watch GT 3 Pro. Prvotřídní materiály dělají z technologické vychytávky krásný módní doplněk. Právě to dalo vzniknout spolupráci firmy HUAWEI s předním návrhářem Zoltánem Tóthem, který hodinky nakombinoval s modely z vlastního ateliéru a před objektivem talentovaného fotografa Lukáše Kimličky tyto outfity předvedla krásná zpěvačka Monika Bagárová

Zveřejněno: 23. 5. 2022

Každý den si vybíráme oblečení, které nás něčím vystihuje, které nás odlišuje od davu a ukazuje světu, jací jsme. Často se k tomu ale řídíme aktuálními trendy a také tím, co je právě módní v daném ročním období. Své oblečení a doplňky ladíme podle populárních trendů, které se však rychle mění, a přicházejí stále nové a nové. Je však jedna věc, která z módy nevyjde nikdy – elegance.

O tom se můžeme přesvědčit na vlastní oči díky krásným výstupům z focení, na kterém spolupracovala trojice významných osobností – skvělý návrhář a stylista Zoltán Tóth, okouzlující zpěvačka Monika Bagárová a talentovaný fotograf a umělec Lukáš Kimlička.

Monika Bagárová sází na chytré doplňky

Doplněk nejen krásný na pohled, ale také vysoce funkční - to je trend, který zaručuje neustále stoupající popularitu tzv. wearables zařízení. Nové chytré hodinky HUAWEI Watch GT 3 Pro v sobě propojují důraz na styl a design stejně jako na pokročilé technologie, které jejich nositeli zprostředkují veškerý přehled o zdraví, kondici, ulehčí komunikaci v práci, s rodinou i přáteli, zkrátka uživatelům zjednoduší život.

 

gt 3 pro ceramic

Huawei Watch GT 3 Pro s koženým páskem


O funkcích a vychytávkách ukrytých v HUAWEI Watch GT 3 Pro se sice budete muset přesvědčit na vlastní kůži, propracovaný design si ale pojďme prohlédnout hned teď na krásných fotografiích Moniky Bagárové.

Kvalitní materiály a čistý design 

Celé focení v hvězdné sestavě se neslo v duchu ženskosti a vytříbeného stylu. Modely Zoltána Tótha krásně podtrhly odvážnější design samotných hodinek, ale co víc, jak šaty, tak hodinky nechaly především zazářit Moniku samotnou. Spojení nadčasových kousků, Moniky Bagárové a šikovného fotografa Lukáše Kimličky za objektivem bylo už od začátku záruka úspěchu. Chtěly byste se cítit a zářit podobně jako Monika? Během focení známý návrhář prozradil pár tipů, které můžete využít i vy.

Ať už zvolíte Watch GT 3 Pro jako doplněk k “high fashion”, jako to bylo v případě Zoltánovy kolekce, nebo si je vezmete ke každodennímu outfitu, chybu neuděláte. “Na novince od Huawei Watch GT 3 Pro v keramické verzi se mi nejvíc líbí variabilita. Snadno je sladíte s kostýmkem v neutrálních odstínech, ale i s výraznými barvami, které jsou teď nesmírně trendy. Navíc kvalitní materiál a čistý design jsou zárukou, že hodinky pomůžou váš outfit vyladit k dokonalosti. Zlaté doplňky i obyčejnému outfitu dodají punc elegance a můžete si být jistí, že nezapadnete v davu,” doporučuje Zoltán Tóth.

Přemýšlíte, čím doplnit odvážný večerní look nebo naopak sportovnější každodenní outfit? Novinka od HUAWEI to zvládne obojí. Keramická varianta chytrých hodinek Watch GT 3 Pro propojuje čistotu keramiky s třpytivými zlatými a ornamenty a vzor vln dodává hodinkám jemný půvab. Ani při každodenním používání se nemusíte obávat nechtěného poškrábání. Safírové sklo ciferníku je totiž nesmírně odolné a zaručuje hodinkám ochranu proti poškrábání a rozbití. Díky tomu můžete s HUAWEI Watch GT 3 Pro počítat za každých okolností.

Inspirujte se lookem Moniky Bagárové

Blížící se letní měsíce jsou zároveň ideální dobou pro trochu módního experimentování. Zalíbil se vám některý z modelů, který Monika během photoshootu předvedla? Inspirujte se! Toto období je skvělý čas na to zkoušet nové látky, textury a barvy. Jste-li zastánci sofistikovaných a jemných doplňků, pak si hodinky HUAWEI Watch GT 3 Pro v keramické verzi určené především ženám bezpochyby zamilujete.

ceramic

Huawei Watch GT 3 Pro s keramickým páskem


Hodinky jsou k dispozici ve dvou variantách – celokeramická verze s keramickým páskem, který se výborně hodí třeba k elegantnímu saku v jakékoli barvě, nebo verze s koženým řemínkem, který padne jako ulitý například k šatům v bohémském stylu, vzdušným letním šatům a mnohému dalšímu.

Získejte HUAWEI Watch GT 3 Pro i vy

Ať už je pro vás prioritou přehled o zdraví, stylový design nebo zlepšení kondice, v HUAWEI Watch GT 3 Pro si vždy najdete to své. Díky mnoha možnostem konfigurace si je přizpůsobíte na míru jakékoli příležitosti. Množství pokročilých sportovních a zdravotních funkcí vám navíc umožní nejen lépe vypadat, ale hlavně se lépe cítit!

HUAWEI Watch GT 3 Pro 46 mm jsou v prodeji od 18. 5. za cenu od 9490 Kč a až do 19. 6. je získáte společně s dárkem v podobě hodinek Watch GT 2 o velikosti 46 mm.

HUAWEI Watch GT 3 Pro 43 mm můžete pořídit od 18. 5. do 29. 5. v předprodeji za cenu od 10990 Kč společně s dárkem v podobě bezdrátových sluchátek HUAWEI FreeBuds Lipstick. Tento dárek bude nadále k hodinkám až do 19. 6.

Pro vice informací navštivte e-shop Huawei

Související…

Stylista Lukáš Macháček o módních prohřešcích Čechů: Jinakost se tu nenosí
Komerční článek

foto: Huawei, zdroj: Huawei

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...