fbpx

SO-HO: Nápaditosti se při řešení interiéru meze nekladou 1 fotografie
zdroj: SO-HO

Listujete časopisy a zakládáte si rohy stránek, kde vás upoutají zajímavá interiérová řešení? V srdci Holešovic nedaleko vltavského meandru právě probíhá modernizace a rekonstrukce bývalé průmyslové budovy Tesla na rezidenční bydlení.

Zveřejněno: 6. 6. 2022

Žárovky se zde již dlouhá léta nevyrábí, ale industriální charakter si budova zachová i po rekonstrukci, a nabízí tak řadu atraktivních bytů od loftů, mezonetů přes klasické byty či variabilní dispozice 1,5+kk, které nabízejí prostor pro vlastní kreativní řešení interiérového rozvržení bytu o rozloze cca 45 m2

Prémiový projekt rezidenčního komplexu SO-HO, který je inspirován stejnojmennými čtvrtěmi v New Yorku, Londýně či Hong Kongu, přiláká zájemce, kteří mají rádi neotřelé prostory s možností zajímavých designových návrhů interiéru.

Bydlení pro ty, kteří mají srdce umělce

Nestává se často, aby se v nabídce rezidenčních projektů objevovaly byty s atypickou dispozicí zvanou 1,5+kk. Právě takové naleznete v SO-HO Praha 7. Byty, které stojí na pomezí klasických garsoniér s dispozicí 1+kk a tradičnějších kompaktních nemovitostí o dispozici 2+kk, jsou velmi žádané pro svou úspornost a funkčnost.

Poskytují ale také naprosto neopakovatelný prostor pro naplnění kreativních ambicí svých majitelů, co se vnitřního uspořádání týče. Byt o dispozici 1,5+kk je ve své podstatě nadstandardně velká garsoniéra, která je obvykle postavena tak, že v půdorysu nápadně připomíná písmeno L. Díky tomu se nabízí jedinečná šance vhodně oddělit klidovou zónu pro spánek od aktivní části bytu, ve které budou majitelé vařit, pracovat či vítat své návštěvy u sklenky dobrého vína a partie deskových her.

Byty nabízí neopakovatelný prostor pro naplnění kreativních ambicí svých majitelů.

K vzájemnému oddělení prostoru nejčastěji poslouží dřevěné knihovny, poloprůhledné stěny, vzrostlé rostliny, designové paravány a podobně. Jakmile se vše podaří zařídit tak, aby bylo možné dispozici pružně upravovat v průběhu dne dle potřeby, je to další plus pro majitele nových bytů v Holešovicích. Rozhodnete-li se nakonec pro pevnější rozdělení bytu na tradiční 2+kk, ani zde není v tuto chvíli překážka. Je možné využít pomoci odborníka a díky klientským změnám domluveným včas vše zajistit.

Na své si přijdou i rodiny s dětmi

V nabídce luxusních bytů na Praze 7 si však vyberou i ti, kteří potřebují větší životní prostor, například pro své ratolesti, samostatnou domácí kancelář či pokoj pro ubytování hostů. V prodeji najdou byty s dispozicí 3+kk, a to jak v rámci již rozestavěné první etapy, tak v kompletně připravené etapě druhé. Ta je novostavbou, která s odstupem kopíruje známou ulici Dělnická, a pomyslně tak uzavírá celý blok. Právě ve druhé etapě jsou volné i zatím největší byty v SO-HO rezidenci s dispozicí 4+kk.

Pražské SO-HO je zasazené do atraktivní lokality jižních Holešovic.

foto: SO-HO, zdroj: SO-HO

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...