fbpx

Tesco spouští novou kampaň pro online nákupy 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Tesco spustilo novou kampaň „Nenechte se opít“. Vzhledem k situaci na trhu s potravinami je smyslem kampaně Tesca zaměřit se na ceny u online nákupů formou srovnání cen s konkurenčním Rohlíkem.

Zveřejněno: 7. 5. 2022

Výsledkem srovnávacích nákupů je úspora, kterou Tesco zákazníkům přináší u 37 produktů1 ze spotřebního koše Českého statistického úřadu, a to až ve výši 13 %. V některých případech bylo do srovnávání zahrnuto jen 35 výrobků z důvodu nedostupnosti některého zboží v některém z obchodů. Kampaň Tesca tak reaguje na tvrzení Rohlíku z dubna 2022, že nákupy u něj jsou stejně výhodné jako u jiných supermarketů. Detail srovnávacích nákupů je dostupný na www.itesco.cz/srovnani, webové stránce vytvořené pro detailnější vysvětlení úspory při nakupování s Tesco Online.

Reprezentativní spotřební koš Českého statistického úřadu zahrnuje pečivo, trvanlivé potraviny, maso a uzeniny, ovoce a zeleninu, mléčné výrobky včetně mléka, vejce, olej, ale i sladkosti a nápoje. Do srovnávacích nákupů byly zahrnuty pouze položky dostupné na obou konkurenčních e-shopech. Zohledněno bylo také přepočítání zboží na kila, doručovací poplatek, stejný den a adresa doručení.

Tesco Online nákupy navíc zlevnily v rámci hlavního města Prahy doručovací poplatek, který nyní začíná na 49 Kč, v průměru o 30 %. Kromě Tesco Online nákupů mají zákazníci možnost využít službu Klikni + Vyzvedni za poplatek 19 Kč, kdy si zákazník vyzvedne objednaný a připravený nákup sám. Tesco navíc doručuje nákupy nyní i v den objednání, a to ve všech doručovacích oblastech, a zkrátilo rozmezí doručovacích slotů na jednu hodinu. Zákazníci si mohou zvolit také ekologické doručení bez tašek.

Prostřednictvím transparentní kampaně Nenechte se opít a na základě ověřitelných dat chce Tesco zákazníkům nabídnout možnost reálných úspor při nakupování s Tesco Online. O výhodných nákupech v Tescu, ať už v rámci sítě kamenných obchodů nebo online, se teď každý může přesvědčit na iTesco.cz. Tesco nabízí svým zákazníkům nízké ceny a akční nabídky, aby ušetřili při každém nákupu.

 

Související…

První český potravinový e-shop Tesco Online nákupy slaví 10 let, nákupy doručí téměř všude
Komerční článek
 

 

foto: Shutterstock , zdroj: Tesco

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...