fbpx

Dámské šaty - objevte ty nejmódnější a stylové pro každou ženu 1 fotografie
zdroj: Sinsay

Kus oblečení, který by rozhodně neměl chybět ve skříni žádné ženy! Tak univerzální, skvěle kombinovatelný a vhodný pro naprosto každé roční období. To jsou dámské šaty! Které se aktuálně hřejí na výslunní a rozhodně by ve vaší skříni neměly chybět?

Zveřejněno: 18. 9. 2023

Dostáváte se do situací, kdy bezradně stojíte před otevřeným šatníkem a zkoušíte kombinovat sukně a halenky, trička a džíny, košile a kraťasy, ale pořád se nemůžete dobrat k dokonalému výsledku? Přesně v tom jsou dámské šaty tak skvělé! Stačí vám jeden jediný kousek a můžete bez dalšího zdržování okamžitě vyrazit, kam potřebujete. A proto se vyplatí, abyste jich měly ve skříni hned několik!

Schválně - rozhlédněte se okolo sebe. Není roční období, ve kterém byste nepotkaly ženu v šatech. Hodí se jako jediný kus oblečení na jaře a v létě, ale stejnou službu vám udělají i v zimě nebo na podzim. Stačí je vhodně doplnit o kabát, blejzr nebo třeba stylového křiváka. Perfektní výběr oblečení, které bude k vašim novým šatům ladit najdete na https://www.sinsay.com/cz/cz/zena/obleceni

Mini, midi, maxi

Byla by velká škoda, kdyby vám ve skříni visely pouze jedny jediné. Dámské šaty si totiž rozhodně zaslouží víc místa! Rozhodně alespoň pro jedny od každé délky. Jako mini šaty jsou označovány ty, jejichž sukně končí asi v polovině stehen, v některých případech i výš. Využijete je v horkých letních dnech, ve kterých nemusíte řešit přísný dress code, třeba na dovolené! 

Je jedno, které délce dáte při svém výběru přednost. Uvidíte, že své nové šaty si prostě zamilujete!

Midi šaty končí obvykle pod úrovní kolen a sahají klidně až do půlky lýtek. Obléct je můžete nejen ve chvílích volného času, ale i na různé speciální příležitosti. Samozřejmě záleží na jejich střihu a barevném ladění. 

Maxi šaty jednoznačně naplňují své jméno, jsou prostě maxi. Jejich spodní lem vám bude tančit okolo kotníků a budete se v nich cítit jako bohyně. Jejich střih je maxi nejen do délky - jsou vzdušné, volné a díky tomu je oceníte zejména v horkých letních dnech!

Příležitost pro midi 

Naprostým hitem posledních let jsou midi šaty. Jejich prodloužená délka vám zaručí to, že se hodí prakticky kamkoli a neporušíte v nich žádný zásadní dress code. Rafinovaný střih je pak zárukou originality, stejně jako jejich barevné provedení. 

Hledáte skvělé šaty do kanceláře, které můžete oblékat po celý rok? Zvolte vzorované midi šaty na ramínka. V létě je vyneste jen tak, na podzim a v zimě pod ně oblékněte kašmírový svetřík, bílou halenku nebo třeba džínovou košili. Budete v teple a zároveň neuvěřitelně stylová! Nezapomínejte také na stylové obutí - v teplých měsících budou dokonale vypadat boty na podpatku nebo letní sandálky, v zimě zase boty typu boots nebo velmi ženské kozačky. V tomto případě se zkrátka fantazii meze nekladou!

Midi délka je úžasná také pro všechny slavnostní příležitosti. Úchvatně žensky a zároveň velmi seriózně budete vypadat v šatech se zavinovacím efektem. Ať už si vyberete zavinování v oblasti výstřihu, nebo sukně. Tento typ šatů je velmi oblíbený právě na různé společenské události. 

Je jedno, které délce dáte při svém výběru přednost. Uvidíte, že své nové šaty si prostě zamilujete!

Související…

Moc nepřemýšlím. Když se mi nápad líbí, jdu do toho po hlavě, říká potápěčka, fotografka a novinářka Kristina Vacková
Kristýna Nedobitá

foto: Sinsay, zdroj: Sinsay

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...