fbpx

Podívejte se na portál Vyhraj.cz. Co zde najdete? Vše důležité z prostředí hazardních her.

Zveřejněno: 2. 6. 2023

Vsadíte si čas od čas sportku, vyplníte tiket Eurojackpot, zavítáte do nějakého online kasina a svět loterií a hazardních her vás občas prostě zláká? Je-li vám 18 let a více, můžete se hraní hazardních her v Česku legálně věnovat. Myslete ovšem na to, že hazardní hry představují riziko vysokých finančních ztrát.

Pravidla hazardních her na jednom místě

Chcete vyzkoušet své štěstí ve hře, ale neznáte pravidla Eurojackpotu, skupinového sázení u Sazky nebo se nevyznáte v pojmech reload, cashback a podobně? Vysvětlení pravidel i veškerých pojmů spojených s hraním hazardních her najdete přehledně uspořádané a na jednom místě. Ale mějte neustále na paměti, že nadměrné hraní hazardních her představuje riziko vzniku závislosti. Proto si vždy stanovte finanční limit, jenž nepřekročíte, a snažte se hrát s rozumem. Přestože odvážnému štěstí přeje, vymyslete si herní strategii, díky které budete mít své sázení zcela pod kontrolou.

Výsledky Sportky, Eurojackpotu, Euromilionů a dalších

Jak jste si vedli ve Sportce? Máte u sebe tiket, ale nechcete chodit do trafiky? Ověřte si, zda jste něco vyhráli z pohodlí svého domova a podívejte se na internet. Výsledky Sportky najdete na portále Vyhraj.cz snadno a okamžitě si můžete překontrolovat, jak jste si vedli. Byla vaše čísla výherní? Jaká byl nejvyšší výhra a jaký je aktuální jackpot? Výsledky Sportky ovšem nejsou těmi jedinými, které na portále najdete.

vyhraj.cz sportka vysledky

Dále si můžete zkontrolovat výsledky her:

  1. Eurojackpot,
  2. Extra renta,
  3. Loterie Korunka,
  4. Šťastných 10,
  5. Euromiliony,
  6. Kasička a dalších.

Chcete-li mít výsledky okamžitě po ruce, můžete si stáhnout také aplikaci, s jejíž pomocí můžete rovnou sázet a snáze si pak kontrolovat výsledky.

Checker výsledků

Chcete si okamžitě zkontrolovat svůj sázkový tiket a zjistit, kolik peněz jste vyhráli? Můžete k tomu využít oblíbený nástroj zvaný checker výsledků. S jeho pomocí se totiž ihned dozvíte, na čem jste. Jednoduše vypíšete čísla, jež jste vsadili, vyplníte datum slosování a ihned zjistíte, jak vysokou částku jste vyhráli.

vyhraj.cz checker


Generátor šťastných čísel

Nenapadají váš čísla, která vyplnit do tiketu? Ponechte jejich výběr na generátoru šťastných čísel. Je to snadné a vy si z vygenerovaných čísel vyberete jen ta, jež se vám líbí. Stačí si navolit, kolik sloupečků budete chtít vyplnit a spustit generátor. Když se vám náhodně vylosovaná čísla nebude líbit, můžete generátor samozřejmě spustit znovu.

vyhraj.cz generator fisel

Statistiky

Myslíte si, že nelze loterii vyhrát čtyřikrát za život? Přestože je to neuvěřitelné, jedné Američance se to povedlo. Jak toho dosáhla a byla to skutečně náhoda? Ponořte se do světa statistiky ze světa hazardu a neuvěříte svým očím. Jaká je pravděpodobnost toho, že vyhrajete ve Sportce? Jste-li skvělí v matematice, konkrétně tedy ve statistice a pravděpodobnosti, a chcete zkusit své štěstí, jděte do toho. Než se do hraní hazardních her a nákupu losů pustíte, nezapomínejte na to, že platí zákaz hraní hazardních her osobám mladším 18 let.

Bonusy

Zvažujete účast na některé hazardní hře? Je-li vám více než 18 let, můžete si založit profil na některém z mnoha českých online kasin. Kde se vám registrace vyplatí nejvíce a získáte ty nejvýhodnější bonusy? Které bonusy jsou nejférovější, kde na vás čeká opravdu mega bonus a kde jsou nejlepší podmínky pro hráče? Prohlédněte si přehledný seznam bonusů a budete v tom mít jasno. Získat můžete bonusy za registraci, free spiny, vstupní bonusy za svůj první vklad, reload a cashback,

Ať už sázíte pravidelně nebo se sázení věnujete jen občas, když máte pocit, že máte šťastný den, zkusit své štěstí ve hře, může každý, kdo již dosáhl plnoletosti.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

foto: Shutterstock, Vyhraj, zdroj: Vyhraj

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...