fbpx

Ecomail, Zásilkovna a Shoptet představují ShopMasters 1 fotografie
zdroj: Shopmasters

Přednášky, mastermindy a networking v jednom. První ročník ShopMasters s podtitulem E-shopy e-shopům proběhne už 13. října v prostorách nových kanceláří Zásilkovny. Organizátoři si od této komunitní e-commerce akce slibují sdílení vzájemných znalostí a poznatků ještě před nástupem hlavní nákupní sezóny

Zveřejněno: 27. 9. 2022

V rámci programu proběhnou celkem tři přednášky s předními špičkami v oboru. Na nich vystoupí Zdeněk Prchlík, Managing Director Zásilkovny; Jan Neuvirt, COO Footshopu i Daniel Sosýn, CEO společnosti Protein&Co.

„První ShopMasters se bude konat u nás v našich nových kancelářích, které vyhrály cenu Kanceláře 21. století. Účastníci setkání tak budou mít možnost diskutovat nejen nad aktuálními tématy z e-commerce světa, ale také nahlédnout pod pokličku fungování Zásilkovny,” popisuje Milan Šmíd, CMO Zásilkovny.

Prostor pro sdílení zkušeností

Hlavním cílem akce je nabídnout majitelům e-shopu prostor, kde si budou moct navzájem vyměňovat osobní zkušenosti, sdílet rady i osvědčené postupy, jak uspět v letošním nákupním čase. „Chceme vytvořit setkání na pravidelné bázi, na které budou probíhat nejen odborné přednášky ze světa e-commerce, ale také mastermindové skupiny vedené experty na danou problematiku, jež se zaměří na vyměňování dosavadních znalostí a spolupráci v jednotlivých segmentech,” vysvětluje záměr vzniku Jakub Stupka, jeden z organizátorů a COO marketingové platformy Ecomail.cz.

Šest mastermindových skupin, tedy řízených diskuzí v uzavřeném okruhu na jednotlivá témata, povedou Samuel Huba, CEO Shoptetu; Lukáš Balek, Head of innovation za Ecomail; Jan Kvasnička, freelance UX designer; Ondřej Klega, CEO eRockets; Honza Bartoš, specialista na Facebook reklamu nebo Mário Roženský, CEO společnosti SupportBox.

Tím, že událost proběhne v říjnu, ještě před vypuknutím hlavní sezóny spojené s Black Friday i předvánočními nákupy, mají on-line obchody poslední příležitost nabyté informace zužitkovat v praxi, a to navíc pro obchodníky v jednom z nejsilnějších období. Organizátoři chtějí prostřednictvím ShopMasters povzbudit majitele e-shopů, kterým v posledních měsících klesaly tžrby v souvislosti s válkou na Ukrajině, rostoucí inflací nebo energetickou krizí.

„Spousta e-shopů nyní řeší aktuální situaci na trhu a neví, s kým a kde mohou sdílet své zkušenosti. Z toho důvodu jsme pro ně vymysleli ShopMasters, kde se můžou potkat s ostatními e-shopaři a na mastermindech se pobavit o konkrétním tématu s ostatními i odborníkem, který skupinu povede,” dodává Radek Hudák, CMO Shoptetu.

K dispozici bude omezený počet vstupenek. Koupit je můžete na webu ShopMasters.cz.

Související…

Od módy až po Gangnam style: V Londýně startuje výstava korejské kultury
Tereza Hermochová

 

foto: ShopMasters, zdroj: ShopMasters

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...