fbpx

Zelená je tráva, fotbal, to je hra? Nepochybně, ale ta největší dramata se nemusí odehrávat na travnaté ploše

Zveřejněno: 9. 9. 2022

Pojďte si vyzkoušet, jak úspěšně povedete svůj virtuální tým v některé z těchto online her.

FIFA Online 4

FIFA Online 4 je bezplatná fotbalová hra pro více hráčů. Toto číslo je pokračováním třetí části online projektu, který vyšel před několika lety. Uživatel převezme kontrolu nad týmem hráčů a účastní se ligy s ostatními lidmi.

FIFA Online používá stejný herní motor jako FIFA 10, takže hratelnost hry se neliší od FIFA 10. Hlavní ovládání je pomocí myši, ale nechybí ani možnost přepnout ovládání na klávesnici nebo gamepad. Hráč má možnost vybrat si ligu a tým a také řídit hráče. Za každý zápas získá hráč zkušenostní body a mince. Po získání určitého počtu zkušenostních bodů je hráči přidělena nová úroveň. Za mince lze nakupovat různá vylepšení pro váš tým i pro nové hráče.

Pokud chcete zažít chuť vítězství v reálném světě, můžete zkusit sázky a máme pro Vás Betano promo kod, který můžete využít při první sázce.

Vrátíme se do virtuálního světa. Hra je podobná populární sérii FIFA a obsahuje různé animace. Hráči si mohou sestavit svůj vlastní tým, který zahrnuje různé hráče vybrané z dostupného seznamu.

Je možné hrát režim pro jednoho nebo více hráčů. Před hrou si můžete vybrat svou oblíbenou soutěž, včetně jednotlivých zápasů, lig a turnajů.

Čtvrté vydání se může pochlubit atraktivní 3D grafikou. Detailní modely postav jsou stále vytvářeny s maximálním důrazem na detail a stadiony mají realistickou soutěžní atmosféru. Takže doporučujeme.

Pro Evolution Soccer 5

Pro Evolution Soccer 5 je fotbalová hra produkovaná společností Konami, která je součástí série Pro Evolution Soccer.

Pro Evolution Soccer 5 byl vydán na Xbox, Windows a PS2 s online režimem dostupným všude. Byla vydána verze pro PSP, ale bez Master League, bez komentáře, pouze s jedním stadionem a omezeným editorem kvůli malé velikosti UMD.

Rozhodčí se zpřísnili a brankáři jsou šikovnější. Přidáno do Soccer 5 a nových klubů, včetně takových monster jako Arsenal, Chelsea, Porto a další. Herní grafika se stala ještě realističtější, navíc stav zápasu ovlivní měnící se počasí.

Obecně platí, že vizuálně se hra stala ještě přesnější: míč se stal přesnějším, osvětlení se zlepšilo. Stejně jako u předchozích verzí umožňuje hraní v režimu úprav uživateli měnit jména hráčů, dovednosti a názvy týmů.

We Are Football

We Are Football je sportovní simulační hra. Před zahájením vaší skvělé trenérské cesty si budete muset vytvořit svou vlastní postavu. Na výběr jsou dvě možnosti: vezměte si fotbalový klub hned nebo odpovězte na pár fotbalových otázek a získejte doporučení týmu.

Řekněme hned, že ta druhá možnost je nejatraktivnější, protože okamžitě získáte plnohodnotnou výzvu, za kterou se honí mnoho fanoušků sportovních simulátorů.

Čekají na vás drsní avataři, čísla a ukazatele.

Jakýkoli život trenéra se táhne od kanceláře až po hřiště a my vám nyní prozradíme, čím nás simulátor sportovního úředníka překvapí. Vývojáři udělali silnou zaujatost jako v pravidlech žánru a umožnili plně se cítit v kůži fotbalového manažera.

Vstupte na hřiště, nastavte intenzitu tréninku a rozvíjejte své hráče. Každý hráč má svůj vlastní strom dovedností, takže je možné vytvořit Messiho z obyčejného hráče.

Pokud nemáte rádi práci trenéra, tak vítejte v kanceláři. Práce se sponzory, fanoušky nebo vylepšování stadionu vás nenechá nudit se mimo fotbalové hřiště.

Buďme upřímní, upřímně řečeno postrádá nadhled a realismus. Často dochází k pochybným přestupům a sponzorské peníze jsou nereálně obrovské.

Ve hře We Are Football můžete ovlivnit fotbalový zápas v reálném čase. Samozřejmě, jakmile pochopíte, jak to tady všechno funguje, výhry a zábava konečně přijdou.

Související…

Proč vlastně lidé vstupují do sekt? Vede je tam nejistota, izolace i potřeba změny
Hana Průšová

foto: Shutterstock , zdroj: Sazenibonusy

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...