fbpx

Evergreen Ďáblice: moderní bydlení v zahradní čtvrti s rychlou dostupností centra Prahy 2 fotografie
zdroj: Doma je Doma

V klidné části pražských Starých Ďáblic probíhá výstavba zcela nové čtvrti. Evergreen Ďáblice, jak už název napovídá, je charakteristický harmonií rezidenční zástavby s velkým množstvím zeleně. Život v souznění s přírodou láká nejen mnoho mladých lidí a párů s malými dětmi, volné nemovitosti z nabídky proto velmi rychle mizí

Zveřejněno: 4. 6. 2022

Nové byty na Praze 8 jsou umístěny ve výborné lokalitě, která sama o sobě poskytuje rezidentům plnou občanskou vybavenost. Centrum Prahy se širokou nabídkou kulturních, sportovních i gastronomických zážitků je navíc velmi dobře dostupné, a to jak autem, tak městskou dopravou.

djd dablice cam 10 obyvak

zdroj: Doma je Doma


V nedalekém Ďáblickém háji najdou budoucí obyvatelé kilometry zpevněných cest, ideálních pro procházky s kočárkem, i spoustu přírodních stezek, skvělých pro venčení domácích mazlíčků, či rekreační běhání a jízdu na kole. Nemovitosti v Ďáblicích jsou vhodné pro všechny milovníky aktivního životního stylu, jejich bezprostřední okolí nabízí mnoho možností pro venkovní aktivity a outdoorové sporty.

Zdravé bydlení, které docení úplně všichni

Zahradní čtvrť se skládá z promyšlené mozaiky zelených ploch, které iniciují soulad mezi člověkem a přírodou. Ekosystém protkaný mikroparky, vzrostlými stromořadími a zelenými pásy okolo ulic je pro obyvatele velmi příjemný – dospělí ocení spoustu uklidňující zeleně, děti nová hřiště a bezpečné prostory k bezstarostnému dovádění. Místa pro společná setkávání pod širým nebem podporují sousedské vztahy a lokální aktivity.

Rezidenční komplex, který realizuje zkušená společnost Doma je Doma, kombinuje bytové a rodinné domy. První část areálu Evergreen Ďáblice je v kolaudačním řízení a brzy tak přivítá své nové obyvatele. Zahájení výstavby etapy druhé se blíží, vy tak mezitím můžete obdivovat tyto nemovitosti na Praze 8, které si v minulosti odnesly i cenu z renomované soutěže Realitní projekt roku.

foto: Doma je Doma, zdroj: Doma je Doma

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...