fbpx

Pokud se chystáte uspořádat piknik a bojíte se zdlouhavých příprav, měli byste vědět, že kurýři z Woltu vozí nejen před dveře, ale i do parku. Stačí jen špendlíkem na mapě zvolit místo, kde si chcete jídlo na piknik převzít. Nemusíte trávit hodiny přípravami a skvělé jídlo si můžete užívat v parku, na náplavce, lavičce v centru i vyhlídce nad městem.

Zveřejněno: 5. 8. 2022

Slunce svítí, deky se roztahují a plní se oblíbenými pochutinami. Pikniková sezóna je v plném proudu. Zapomeňte ale na velké nákupy, pracné přípravy a plnění těžkých piknikových košů – naštěstí existuje také pohodlnější způsob. Řešením může být nechat si doručit vysněné letní menu až na deku. A to už do 30 minut od objednání.

Piknikové koše mohou naplnit lehké salátky, čerstvé freshe a smoothie, výživné bowls, veganské pochoutky, šťavnaté masové speciality, sladké dezerty, osvěžující zmrzliny, domácí limonády, ledové kávy, fitness svačinky i smažené pochoutky. Vyzkoušet můžete dobroty z aplikace či ze stránek wolt.com, správně označit adresu a případně do poznámky upřesnit, kde vás kurýři najdou. A pak už máte vystaráno, ať už je vaše deka zrovna ve Stromovce, ve Hvězdě, na Letné nebo kdekoliv jinde a mnohem dál.

Speciální pikniková nabídka až k vám na deku

V Praze Wolt nabízí i zajímavou novinku pro ty, kteří si se skládáním vlastního piknikového menu nechtějí moc lámat hlavu. Připravil speciální piknikovou nabídku od vybraných partnerů, kteří zaručeně naladí letní atmosféru na venkovní rodinné oslavě, přátelském setkání i romantické večeři. Mezi „piknikovými” podniky a obchody tak najdete například francouzskou pekárnu PAUL, španělskou restauraci Sabores, tradiční Libeřské lahůdky, veganský Chlebíček Store, oblíbený Delmart nebo Manifesto Market.

K dokonalosti vašeho piknikového menu a povýšení venkovního gastronomického zážitku na ještě vyšší úroveň vám v Praze mohou pomoci třeba grilované kváskové sendviče z artic Bakehouse, lahodné croissanty z B&C Croissanterie, žitné chlebíčky z Caficko, výborný mezinárodní street food ze ZONA bistro nebo indické lahůdky z Vegan & Veggie India. K létu pak nepochybně patří i hodně zmrzliny, která by se vám cestou z domu na piknik docela jistě roztekla. Partnerští kurýři z Woltu vám ji ale dovezou ještě ledovou, a to nejen z poboček proslulé Creme de la Creme, ale také z Angelata, zásobáren Ben&Jerry´s a z dalších podniků.

Ať už dáváte přednost spíš pyrenejským tapas, italskému vínu, francouzským delikatesám, řeckému talíři nebo českým chlebíčkům a poctivému pivu, na Wolt se můžete spolehnout, jeho kurýři za vámi dorazí kamkoliv v rozvozové oblasti. Záleží jen na vás, co si na letní tabuli prostřete. Možností na pražském Woltu je naštěstí spoustu. Některé pochutiny se ale ven do parku a do přírody hodí o něco více než jiné – třeba ty, co se dobře jí, v létě příjemně osvěží a zasytí zároveň.

K dokonalému pikniku pak už bude zbývat jen vybraná společnost. A ať už se chystáte na piknikové setkání se svou drahou polovičkou, kamarády nebo rodinou, užijte si čas se svými blízkými naplno, odpočiňte si a udělejte si radost! Wolt vám s tím rád pomůže.

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...