fbpx

Dokument o Gabriele Soukalové sklízí úspěchy. Po vyprodaných zastávkách po České republice svou tour nakonec zakončí v Praze 2 fotografie
zdroj: Bohemia Motion Pictures

Celovečerní dokument Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí se i po několika týdnech nachází v českých kinech na předních příčkách sledovanosti

Zveřejněno: 22. 3. 2024

Vedle toho aktuálně vrcholí turné Noc s legendou s Gabrielou Soukalovou. Fanoušci na dojemný příběh hlavní hrdinky pějí ódy, a přestože nově přibyly další projekce třeba v Hradci Králové nebo v Praze, volná místa mizí rychlostí blesku.

O projekci, besedu s moderátorem a osobní setkání je opravdu velký zájem. „Nám se film moc líbil, byl velmi inspirativní a motivační. Gábině bych chtěla vzkázat, že jí strašně moc děkujeme, že něco takového natočila. Je pro nás velkou inspirací. Hlavně ať je i nadále šťastná a dělá, co ji baví,“ prozradila obdivovatelka v rámci zastávky v Novém Městě na Moravě.

noc s legendou

Nadšení neskrývali ani fanoušci v Kladně. „Film byl opravdu velmi inspirativní, myslím si, že každý by se na něj měl jít povinně podívat. Gábina je pro mě osobně celoživotním vzorem, nejen v tom, že na všechny tréninky chodí namalovaná, ale že když si člověk opravdu a upřímně jde za svými sny, tak jich může dosáhnout,“ přiznala mladá fanynka.

Lidé si kromě celovečerního počinu od režiséra Petra Větrovského pochvalovali i její celoživotní úspěchy. „Dokument vystihuje kariéru i život Gábiny a Gábině za to moc děkujeme, vlastně za celou tu bohatou a krásnou kariéru,“ dodal muž z Českých Budějovic.

Protože je o projekci a osobní setkání s Gabrielou velký zájem, přidávají organizátoři ještě další města. Turné bude pokračovat například 3. dubna ve Stříbře, 4. dubna v Hradci Králové, 5. dubna v Brně nebo 6. dubna v Olomouci. Svou šňůru nakonec zakončí v Praze, a to 18. dubna. Zájemci se mohou těšit na projekci filmu, besedu s moderátorem a závěrečnou autogramiádu.

Související…

Pro člověka je zásadní sebepoznání. Pak dokáže přijmout i bolest, říká kouč vrcholových sportovců
Tomáš Svoboda

foto: Bohemia Motion Pictures, zdroj: Bohemia Motion Pictures

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...