fbpx


Akademie pro začínající podnikatelky startuje na konci ledna, přihlášky je možno vyplnit ještě do 9. ledna

Zveřejněno: 5. 1. 2022

Ženám, začínajícím podnikatelkám, se nyní otevírá šance, jak své podnikání snadno nastartovat. Mohou se totiž zapojit do projektu Akademie pro začínající podnikatelky (AWE), který v České republice ve spolupráci s velvyslanectvím USA v ČR realizuje veřejně prospěšná nezisková organizace Business & Professional Women CR (BPWCR).

Díky našim zkušenostem víme, kam sáhnout pro motivaci, co je třeba vysvětlit, kdy podat pomocnou ruku.

Druhý ročník AWE odstartuje již na konci ledna a i tentokrát se přihlášené podnikatelky vrhnou do studia s programem DreamBuilder, který vyvinula prestižní Thunderbird School of Global Management Arizonské státní univerzity. Certifikát této univerzity úspěšné absolventky programu také získají.

Jak začít

Celým studijním programem provázejí facilitátorky, tedy zkušené podnikatelky. „Díky našim zkušenostem víme, kam sáhnout pro motivaci, co je třeba vysvětlit, kdy podat pomocnou ruku,“ vysvětluje Ingrid Šůrová, školená a zkušená byznys poradkyně a koučka. Studentky podle ní nemusí mít strach, že by bylo studium tak náročné, že by je nezvládly. Záleží prý ale na jejich aktivitě. „Každopádně mají možnost si studium přizpůsobit svým časovým možnostem a 4 hodiny týdně si naplánovat po částech a dopředu. Když to úspěšně zvládly mámy s malými dětmi v době covidové, není třeba se obávat,“ dodává.

Máte rozjíždějící se byznys? Jste na začátku podnikání a přemýšlíte, jak dosáhnout všeho, co jste si vysnila? Zapojte se do AWE a zapracujte efektivně na rozvoji vašeho byznysu. Přihlásit do programu se můžete do neděle 9. 1. 2022.

Studijní program Akademie je určen začínajícím podnikatelkám nebo ženám s podnikatelským plánem. Na účastnice čeká 13 online studijních modulů v angličtině a navazující setkání s facilitátorkami. V závěrečné soutěži získá nejlepší projekt finanční podporu 50 000 Kč. Díky spolupráci s velvyslanectvím USA v České republice účastnice za celé studium zaplatí 1 300 Kč, tedy symbolických 100 Kč za jeden certifikovaný modul studia. 

Příběhy absolventek

Partnerem projektu je magazín Flowee, ve kterém vám budeme pravidelně přinášet příběhy absolventek akademie a jejich projektů. Třeba i vás dokážou inspirovat a dodají odvahu pustit se do vlastního podnikání. Obavy, které možná máte, totiž třeba trápily i je a my vám chceme ukázat, co jim pomohlo je překonat.

Součástí programu je kromě dalších doprovodných workshopů také vstupenka na 13. ročník konference Equal Pay Day pořádané BPWCR. „Účastnice se tak dostanou do široké mentorské sítě BPWCR, mohou navázat nové kontakty díky networkingu, získat podporu od dalších inspirativních žen, což je v začátcích podnikání velkou výhodou,“ doplňuje Lenka Šťastná, prezidentka Business & Professional Women CR.

Chcete se přihlásit do Akademie pro začínající podnikatelky? Přihlášku vyplňte zde.

Související…

Na pražské konferenci Nad skleněným stropem vystoupí i Magda Vášáryová
Zdeněk Strnad

foto: Profimedia, zdroj: Akademie pro začínající podnikatelky (AWE)

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...