fbpx

Nejvyšší a nejširší standup vyrazil na výlet do Krymské 2 fotografie
Luděk Staněk, Miloš Čermák. Foto: Comedy Praha

Miloš Čermák a Luděk Staněk opustili rodnou Werichovku a představí svou show plnou urážek v klubu Beats from Basement ve Vršovicích.

Zveřejněno: 27. 4. 2023

 

„Neříkejte mi, že je můj vtip urážlivý, řekněte raději, že uráží vás. Humor je subjektivní kategorie, je to emoce,“ řekl klasik žánru Ricky Gervais. A Čermák se Staňkem se s tím opravdu nikdy nepárali a rozhodně s tím nemíní začínat.

„A koho budeme tentokrát urážet? Luděk jako vždycky – cyklisty, lidi v elektroautech, no a já nemám rád tlusté lidi, takže se máte na co těšit.“ Miloš Čermák

„Dobrý vtip vždycky někoho urazí. Každý máme v sobě nějaké trauma, takže když o tom pak nějakej blbec žertuje na pódiu, tak nás to naštve. Ale nedá se s tím nic dělat, protože to by pak člověk nemohl mluvit o ničem,“ řekl Miloš Čermák v rozhovoru pro Flowee. „Spousta věcí je zveličených – já nejsem tak zlej a nemám při představení chuť každého zabít, jen třeba každého třetího.“ Miloš s tím, že prostě jen věci trochu v rámci umělecké licence zveličuje. A kolega Luděk přizvukuje: „Komediální efekt funguje, když vezmete reálnou věc a přifouknete ji do extrému.“ Což je poznat i na nich dvou – Miloše jako by přifoukli do výšky a Luďka zase do šířky (i když zvláště u toho druhého to poslední dobou zase tolik neplatí).

standup stanek cermak08

„Dobrý vtip vždycky někoho urazí.“


A na co se mohou těšit diváci ve čtvrtek v Beats? „Snažíme se každé představení něčím vylepšit. Je to reflexe současnosti – celý rok pracujeme na nové show, kterou pak shrneme na velkém vystoupení v Lucerně. A koho budeme tentokrát urážet? Luděk jako vždycky – cyklisty, lidi v elektroautech, no a já nemám rád tlusté lidi, takže se máte na co těšit,“ dodává pro Flowee Miloš Čermák. 

Vidíme se večer v Beats from Basement!

Související…

Miloš Čermák, Luděk Staněk: Dobrý vtip vždycky někoho urazí
Zdeněk Strnad

 

foto: Comedy Praha (se svolením), zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...