fbpx

Hlavní sezóna svateb je tady. Než vašeho nejlepšího kamaráda či kamarádku lapne drahá polovička do chomoutu, je potřeba uspořádat legendární víkend a poslední dny “na svobodě” si ještě trošku užít

Zveřejněno: 28. 6. 2022

Že za sebou máte už několikátou rozlučku, a tak trošku tápete, co by předčilo ty předchozí? Poradíme vám šest originálních zážitků, na které budete s přáteli vzpomínat ještě o svatebním dni!

Limuzína až pod nos

Každý nezapomenutelný den si žádá speciální začátek. Místo toho, aby se budoucí ženich či nevěsta plahočili v autobuse na místo setkání, připravte pro ně překvapení v podobě luxusní limuzíny.

limuzina zdroj shutterstock

Uvidíte, že až za sebou dotyčný zavře vchodové dveře, oněmí úžasem, že právě tento naleštěný bílý motorový miláček čeká zrovna na něj. A protože cesta může být dlouhá, přibalte do auta na osvěžení vychlazenou lahev šampaňského.

Na zahřátí mozkových závitů

U únikové hry poznáte, zda to vašim přátelům opravdu pálí. Přestože by se tato zábava mohla někomu zdát jako slabomyslná hra pro děti z první třídy, opak je pravdou. Uvidíte, že logické úlohy v časově omezeném limitu dokážou potrápit i ty nejchytřejší bedny.

unikova hra zdroj shutterstock

Pokud tedy máte organizovat jedinečnou rozlučku se svobodu, začněte touto aktivitou, ať se hned dopoledne můžete odměnit zaslouženým půllitrem piva.

Troška adrenalinu ještě nikoho nezabila

Adrenalinová zábava, u které tuhne krev v žilách, je perfektním předpokladem pro stmelení kolektivu a utužení přátelství. Pokud si troufáte, můžete vyzkoušet tzv. bubble fotbal, ve kterém jste zavřeni uvnitř nafouknuté torusové bubliny, podobné zorbu, která pokrývá hráčovu horní část těla a hlavu.

bubble fotbal zdroj shutterstock

Tato hra se odehrává nejčastěji venku nebo v prostorách velkých tělocvičen a garantujeme vám, že se vám z ní párkrát pořádně zatočí hlava. Jste-li spíše pro tradičnější činnosti, můžete vyzkoušet motokáry, paintball nebo laser game.

Večeře ve velkém (středověkém) stylu

Pivo teče proudem, na stole leží jelita, žebra i kolena a kolem vás tančí ohebná žena s hadem v ruce? Nebojte, stroj času jsme sice ještě nevymysleli, ale za to vám můžeme garantovat, že v některých středověkých krčmách se čas opravdu zastavil.

stredoveka krcma zdroj shutterstock

Pokud se tedy před dlouhým nočním tancováním chcete pořádně zasytit, navštivte jeden z těchto podniků, kde se kromě vás a vašich přátel pravděpodobně v minulosti opíjel také kat Mydlář, Čachtická paní a kdo ví, kdo ještě.

Ve stylu Jamese Bonda

Svatby bohužel nepatří k nejlevnějším událostem. Co ale kdyby nevěsta nebo ženich vyhráli takovou sumu, že by si vedle svatební hostiny mohli dovolit i luxusní jachtu, domeček v Karibiku nebo dokonce vlastní ostrov v Tichomoří? I když je pravděpodobnost tak vysoké výhry spíše nepatrná, uvidíte, že si s pár žetony v kapsách užijete v kasinu neskutečnou zábavu.

casino zdroj shutterstock

A nemusíte jezdit až do Monaka, celá řada skvěle vybavených kasin s rozmanitými službami stojí za návštěvu i u nás. A je úplně jedno, zda jste fanoušky rulety, blackjacku či pokeru nebo se chcete vrátit do divokých devadesátek a zkusit na automatu chytit všechny třešně. Nakonec, když to nevyjde, nevadí. Víte, co se říká, kdo nemá štěstí ve hře, má ho v lásce!

Začíná dlouhá noc

Jste najedení, napití, ale do půlnoci zbývá ještě nějaký ten čas? Na nic nečekejte a vydejte se s partou do karaoke baru. I když se zpočátku někteří jedinci mohou cukat a namítat, že jejich zpěv uslyší maximálně zdi sprchového koutu, po pár panácích, možná lahvích, se z nich stanou ideální adepti na nominaci na Slavíka v kategorii Skokan roku.

karaoke zdroj shutterstock

A aby toho nebylo málo, pokud chcete ženichovi či nevěste pěkně zavařit, navlékněte je do dlouhých šatů a blonďaté paruky s úkolem zazpívat národní píseň Čechů, Dlouhou noc.

 

Související…

Proč si mladé Japonky organizují sólo svatby? Trénují tak na tu opravdovou
Kateřina Hájková

 

 

 

foto: Shutterstock , zdroj: Media List

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...