fbpx


Zveřejněno: 26. 4. 2017

Rozhodli jste se vydat na vlastní podnikatelskou dráhu, ale máte obavy, jestli váš nápad bude fungovat? Zúčastněte se šestidenního programu Nadace Karla Janečka s názvem #třidvajedna dílna, který vám poradí, jak vstoupit na trh s úspěchem.

Tento program je vhodný pro projekty, které si chtějí nastavit cestu k udržitelnému fungování, a klade si za cíl ověřit životaschopnost projektů v počáteční fázi. Po absolvování dílny byste si měli umět odpovědět na otázky typu: Kdo je moje cílová skupina? Jaké má problémy? Jsou zákazníci ochotni za produkt či službu platit?

nadace kj

Vloni absolvovaly #třidvajedna dílnu projekty Na Ovoce, Jděte ven, Svoboda učení a další.

Pomoc od nejlepších

#třidvajedna dílna je jedinečný akcelerátor Nadace Karla Janečka, která získala pro tento program licenci od mezinárodní organizace Unreasonable Institute. Nadace přináší sociálním inovátorům vše, co potřebují pro řešení největších společenských problémů. „Máme spoustu nápadů, což je někdy cesta do pekel. Na #třidvajedna dílně jsme se postupně dostávali k tomu, co je hlavní a s čím se dá za krátkou dobu začít pracovat. Vážím si toho, že jsme získali konkrétní postupy a praktické modely, které můžeme rovnou použít v praxi. Na akcelerátoru jsme s kolegyní Alicí ladili tzv. Deník do divočiny neboli pracovní sešit se spoustou nápadů pro rodiny s dětmi,“ představil projekt Jděte ven Honza Froněk. 

nadace kj2

V rámci #třidvajedna dílny budete mít možnost zeptat se otázky, které vás trápí zkušených mentorů.

Nové Silicon Valley? 

V rámci #třidvajedna dílny budete mít možnost spolupracovat se zkušenými mentory. Zúčastní se například Silke Horáková (CVCA), Vítek Ježek (Rekola, MangoWeb), Martin Hausenblas (Adler, Liftago) či Zdeněk Hornych (SOCIFI). „Jsem velmi pozitivně překvapen. Zástupci vybraných projektů přišli na #třidvajedna dílnu se surovou myšlenkou a v průběhu mentorského dne se jejich myšlenky a názory začaly měnit. #třidvajedna dílna je velmi záslužný počin. Pokud Karla Janečka tato iniciativa nepřejde, tak nezbude České republice nic jiného než se stát dalším Silicon Valley. Kdyby něco takového existovalo, když já jsem začínal, tak jsem byl daleko dříve dál, než jsem dneska,“ řekl k #třidvajedna dílně 2016 Martin Hausenblas, zakladatel společností Adler a Liftago

Přihlásit se můžete do 30. 4. 2017 přímo zde. Letošní program bude probíhat v termínu 7. 6. až 13. 6. 2017.

Čtěte také: 

V podnikání vám brání jen vlastní strach. Zbavte se ho

Nejlepší nápady najdete v koupelně!

Lidé, kteří nezištně pomáhají, získali první ocenění  

foto: Shutterstock, Nadace Karla Janečka, zdroj: https://www.nadacekj.cz/

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...