fbpx

Vaše podnikání naplno rozjedou vlastní webové stránky 1 fotografie
Zdroj: cz.depositphotos.com/

Veškeré informace, prezentace a obchody dnes většinou probíhají online. Můžete mít pro své podnikání skvělý nápad, poutavou značku či mnohaleté zkušenosti, ale bez vlastních webových stránek jste neviditelní. Webové stránky jsou zkrátka pro podnikání nepostradatelné. A jak tedy na ně?

Zveřejněno: 11. 3. 2022

Vytvoření webových stránek není žádná velká věda

V dnešní době existují softwarové a programové možnosti, jež nám umožní vytvořit web rychle, snadno a bez velkého úsilí či technických znalostí. Webové stránky vytvoříme a sestylizujeme jako mávnutím kouzelného proutku s profesionálně vytvořených a předpřipravených šablon, jež můžeme dále upravovat dle našich preferencí.

Samozřejmostí je možnost volby vlastního názvu webu, uspořádání jeho obsahu i přizpůsobení vzhledu. Každá šablona nabízí možnost výměny obrázků, úpravy textů a v neposlední řadě stylistické doladění barvou i stylem písma.

Webové stránky s vlastní doménou posunou vaše podnikání úplně novým směrem, což je důležité zejména v dnešní online době. Ať jste drobný řemeslník, podnikatel nebo firma, bez dobrého webu to zkrátka nepůjde.

Nejste si jistí svými technickými předpoklady pro tvorbu webu?

Se Saywebpagem se opravdu nemusíte bát webové stránky vytvořit svépomocí, aniž by nevypadaly profesionálně. Pokud si i přesto nejste úplně jistí, v sekci: jak vytvořit web, vám krok za krokem jednotlivé body názorně odprezentují. 4 snadné kroky a nový web je na světě. Vaše webové stránky mohou být vytvořeny i v řádu několika málo minut. A to už je opravdu efektivní způsob i pro úplné laiky.

Pokud budete chtít poodhalit roušku webové tvorby, v sekci webové akademie naleznete pravidla a postupy, které používají zkušení profesionálové.

Pro precizní profesionalitu či velmi složitý web je tu pomoc profesionála

Lpíte-li na každičkém sebemenším detailu nebo potřebujete velmi složitý strukturovaný web, není nic snazšího než využít služeb opravdového profesionála. Tvorba webových stránek poté bude rychlá a bezchybná. V tomto případě se můžete spolehnout na návrh přesně podle vašich požadavků, možné propojení s analytickými nástroji i velmi rychlé načítání stránek. A to za velmi přívětivou cenu.

Na velikosti vaší firmy nezáleží

Ať už jste drobný řemeslník, tvůrčí začínající podnikatel nebo vlastníte ubytovací zařízení, na velikosti nezáleží. Vlastní webové stránky vaše podnikání posunou o notný kus dopředu v každém případě. Pokud si již vlastní web vytvoříte sami či za pomoci profesionála, u Saywebpage je velmi snadná také následná úprava obsahu. Tu zvládnete hravě z počítače nebo třeba z mobilního telefonu.

Celý proces tvorby vlastních webových stránek si můžete zdarma vyzkoušet a pokud budete se svým výsledkem spokojeni, můžete svůj web rovnou prezentovat. Úplnou samozřejmostí je podpora v českém jazyce, což ocení mnozí z nás.

Jsou vlastní webové stránky drahé?

Vůbec ne. V základních balíčcích je obsaženo vše důležité, jako například doména, hosting a emailová adresa, a to za cenu více než přívětivou. I pokud potřebujete možnost analytických nástrojů nebo více podstránek, cena za měsíc nepřesáhne řády stokorun. A to už činí tuto službu skutečně dostupným nástrojem, jak své podnikání posunout o jeden velký krok kupředu.

Vlastníte již vlastní doménu? Ani v tomto případě není nemožné službu tvorby webových stránek plně využít, neboť se doména přesměruje na příslušný server.

Výše uvedené výhody vám seberou výmluvy

Pro mnohé z nás jsou webové stránky i online svět věcí novou a neprozkoumanou. Mnohdy hledáme výmluvy, proč to či ono nerealizovat. Vždyť jsem jenom malý řemeslník, potřebuji vůbec nějaké webové stránky? V dnešní moderní technické době určitě ano.

Stejně jako k dobrému řemeslu patří poctivá práce a zkušenosti, tak ke každému podnikateli a firmě patří přehledný web, který nám přinese mnohem více klientů do budoucna. A zde už žádné výmluvy nepomohou. 

Související…

Video: Vytvořte si vtipné fotoalbum z dětských knih
Veronika Knirschová

foto: Depositphotos

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...