fbpx

Zveřejněno: 20. 12. 2017

Kouč a globální stratég Jan Mühlfeit tentokrát pozval do pořadu Tvůj talent je unikát operní pěvkyni Štěpánku Pučálkovou. Štěpánku můžete aktuálně vidět v představeních Národního divadla Madam Butterfly nebo Romeo a Julie. A co na její špatně skrývaný talent říká Jan Mühlfeit?

„Máme pro vás jedno velké překvapení, protože Štěpánka bude o svých talentech zpívat,“ slíbil na začátku pořadu Jan Mühlfeit. Štěpánka po krátké talentové árii prozradila, že její velkou přednost – harmonii – uplatňuje především v rodině, kde dává dohromady rodiče. Ke zpěvu ji mimochodem dovedly maminka a babička. Takže vlastně i Štěpánčin zpěv přispívá k harmonii v rodině.

img 2401

Operní zpěvačka Štěpánka Pučálková přináší harmonii. Do rodiny i do not.

Štěpánka Pučálková vystudovala operní zpěv na Universität Mozarteum v Salcburku. Prozradila na sebe, že když v Rakousku začínala, musela ráno vstávat a například prodávat noviny, aby se uživila.

Po absolutoriu účinkovala nejprve právě v Salcburku, vystoupila i v Kataru či ve Florencii. V roce 2014 poprvé zpívala v pražském Národním divadle, kde nárazově zpívá doteď. Především ale působí dál v rakouském Salcburku. „Věřím, že se do té Metropolitní nebo do La Scaly brzy dostane,“ zakončil povídání Jan Mühlfeit.

foto: Alex Tran

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...