fbpx

Právě v chladných měsících, kdy ještě navíc hodně topíme, se vlhkost vzduchu v našich domovech snižuje. Jak ji zvýšit? Pořiďte si zvlhčovač vzduchu, třeba ten ultrazvukový od Bayby

Zveřejněno: 26. 11. 2020

Věděli jste, že vlhkost vzduchu a šíření koronaviru má souvislost? Pokud chcete pro ochranu sebe a svých nejmenších udělat maximum, měli byste rozhodně sáhnout po zvlhčovači vzduchu. Pokud žádný nemáte, pomůže vám značka Bayby.

Důležité je nejen posilovat imunitu

Koronavirus se nyní skloňuje ve všech pádech a všichni se snaží maximálně chránit. A tak do sebe cpeme vitamíny, snažíme se nestresovat, chodit do přírody, posilovat imunitu cvičením a chránit sebe i své blízké pomocí roušek, dodržováním rozestupů i pravidelnou dezinfekcí nejen rukou, ale také domácnosti. Ale je tu ještě jedna věc, která může v boji s koronavirem pomoci, a tou je zvlhčovač vzduchu.

Sáhněte po zvlhčovači

Podle odborníků totiž prostředí, kde je velmi nízká vlhkost, zabraňuje našemu imunitnímu systému, aby dokázal bojovat s respiračními onemocněními, mezi které právě covid patří. A právě v chladných měsících, kdy ještě navíc hodně topíme, se vlhkost vzduchu v našich domovech snižuje. Jak ji zvýšit?

bbh 8001 2

Pořiďte si zvlhčovač vzduchu, třeba ten ultrazvukový od Bayby. K dostání je několik typů, jež mají moc hezký design, který se bude líbit především dětem.

Co můžete od zvlhčovače očekávat?

Ultrazvukové zvlhčovače od značky Bayby mají nádržku o objemu 3,7 l s dobou provozu až dvanáct hodin. Jsou vhodné do místností do 25 m², produkují studenou páru, a tím pádem neovlivňují teplotu v místnosti. Potěší vás absolutně tichý provoz i indikace stavu vody, takže pokud se voda vyčerpá, dojde k vypnutí přístroje. A výhodou je i to, že není potřeba dokupovat žádné filtry.

Související…

Hrají si vaše děti v lese a hrabou se v hlíně? Pak budou mít i lepší imunitu
Milada Kadeřábková

foto: Bayby, zdroj: Bayby

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...