fbpx

Během patnácti minut se dozvíte, jestli máte žádost schválenou. Pokud dostanete kladnou odpověď, peníze jsou vám ihned odesílány na váš bankovní účet

Zveřejněno: 26. 8. 2020

Pokud si potřebujete půjčit peníze, ať už na pořízení automobilu, kuchyňské linky, vybavení do domácnosti či dovolenou, nabízí se vám spousta možností. Velice oblíbené jsou především online půjčky, protože si je sjednáte prostřednictvím internetu. Dávno jsou pryč doby, kdy jste se museli se zprostředkovatelem setkávat osobně.

V první řadě byste si měli ujasnit, jestli vyžadujete bankovní úvěr, nebo vám nevadí obrátit se i na nebankovního poskytovatele. V minulosti měl nebankovní sektor špatnou pověst způsobenou nepoctivými lichváři, ovšem Česká národní banka začala regulovat i tento trh.

Online půjčka snadno a rychle

Velice oblíbená je Razdva půjčka. Jak už samotný název napovídá, vyřízená je velice rychle. Půjčit si můžete od 10 000 Kč do 75 000 Kč, přičemž dobu splatnosti si nastavíte podle toho, kolik jste schopni měsíčně splácet, ovšem maximálně se může jednat o 36 měsíců. Obecně platí, že čím delší dobu splatnosti zvolíte, tím nižší měsíční splátka bude.

Všechno vyřizujete online, tedy od žádosti až po podpis smlouvy. Protože je půjčka bezúčelová, peníze můžete využít prakticky na cokoliv.

Přímo na webové stránce půjčky najdete kalkulačku, do které si zadáte požadované parametry. Vypočítá vám výši měsíční splátky, ale také částku, kterou celkem zaplatíte.

Půjčka je schválena do 15 minut

Během patnácti minut se dozvíte, jestli máte žádost schválenou. Pokud dostanete kladnou odpověď, peníze jsou vám ihned odesílány na váš bankovní účet. Všechno vyřizujete online, tedy od žádosti až po podpis smlouvy. Protože je půjčka bezúčelová, peníze můžete využít prakticky na cokoliv.

Benefitem je, že při řádném splácení si můžete po šesti měsících požádat o další půjčku. Omezení jste jen v jedné věci. Poskytovatel dovoluje mít jen tři aktivní smlouvy zároveň. Potřebujete překlenout těžší období? Tak neváhejte a podívejte se na Razdva půjčku. Vyhoví vám po všech stránkách.

Související…

Michal Šmída z Twisto: K pokladnám se dodají kamery a všichni můžeme platit úsměvem
Kateřina Müllerová

foto: Shutterstock, zdroj: Razdva půjčka

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...