fbpx

Interiérové dveře představují výrazný designový prvek, a proto byste jejich výběr neměli rozhodně podceňovat. Ovlivníte tím totiž celkový styl místností

Zveřejněno: 17. 3. 2020

Pokud se pouštíte do rekonstrukce interiéru, neměli byste zapomínat ani na takové "detaily", jako jsou třeba dveře. Současný trh je rozmanitý a nabízí nepřeberné množství řešení, a to nejen co se vzhledu týče. Sice si to asi ani neuvědomujete, ale interiérové dveře představují výrazný designový prvek, a proto byste jejich výběr neměli rozhodně podceňovat. Ovlivníte tím totiž celkový styl místností.

Na své si přijdou dokonce i jedinci, kteří prahnou po extravagantních kouscích. 

V první řadě byste se měli rozhodnout, jestli chcete dveře jednoduché, klasické, bílé, nebo toužíte spíše po moderních alternativách s nevšedními prvky. Přijdou si na své dokonce i jedinci, kteří prahnou po extravagantních kouscích. Interiérové dveře se však liší nejen po estetické stránce.

Klasické, nebo posuvné dveře?

Jestliže se vám klasické otočné dveře nezamlouvají a hledáte spíš originální variantu, co takhle posuvné interiérové dveře? Vyznačují se hned několika přednostmi, například nepotřebujete žádný prostor v místnosti pro jejich otevírání. Jedná se tedy vskutku o prostorově úsporné řešení, u něhož se nabízí tři způsoby zasouvání – do pouzdra, na stěnu, nebo speciální posuvné systémy.

Pokud se podíváte do nabídky společnosti SOLODOOR, tak ta přichází se systémem PATRIOT, jenž je tvořen pojezdovou lištou uchycenou na zeď a pojezdovými mechanismy.

Povrchová úprava dveří

Ještě se budete rozhodovat pro konkrétní povrch dveří. V nabídce jsou lakované, ale i potažené různými fóliemi s rozmanitými motivy. Zajímavé jsou interiérové dveře s 3D povrchem, jenž dokonale napodobuje dřevěný povrch.

Chcete si koupit dveře do svého domu či bytu? Podívejte se tedy do pestrého produktového portfolia společnosti SOLODOOR. Spokojení budete nejen s širokým sortimentem, ale i s cenovou politikou. Přímo na stránkách najdete i konfigurátor, abyste si zadali, jaké dveře přesně potřebujete.

Související…

Dejte starým oknům nový smysl
Lenka Zelnitiusová

foto: Shutterstock, zdroj: SOLODOOR

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...