fbpx

Hledáte univerzální kousek do svého šatníku? Něco, co by se hodilo do kanceláře, na večírek i k běžnému nošení? Neustále obnovovaným trendem jsou určitě dámské košile. Není divu, když jejich historii začala psát slavná Coco-Channel. Jednoduše zalovila v šatníku svého přítele a bylo to

Zveřejněno: 18. 3. 2020

Ovšem není košile jako košile. Poradíme vám, jak poznat ty opravdu kvalitní, a samozřejmě i to, kde je se slevou nakoupit. Pokud si dopřejete komfort širokého výběru, snáze pak narazíte na model, jenž vám skutečně dokonale padne.

Odolnost tkví v použité bavlně

Vyjít do společnosti v nevyžehlené košili je pořádné faux pas. Ale nahradit ji umělým materiálem, který začne i přes pečlivou hygienu po pár hodinách zapáchat, je snad ještě horší. Dnes vám však ukážeme, že se i 100% bavlněná a pohodlná košile může pyšnit nemačkavou úpravou. A jak je to možné?

Bavlněná vlákna se díky vašemu tělesnému teplu neustále přirozeně narovnávají, a košile tak vypadá i večer stále stejně elegantně.

Tajemstvím špičkové kvality je mimořádně dlouhé bavlněné vlákno (alespoň 35,7 mm) s vynikající nevšední odolností a trvanlivostí (přibližně o 40 % oproti klasické bavlně). Zpravidla pochází od nějakého známého producenta, například od švýcarského sdružení Swiss cotton apod. Jde opravdu jen a pouze o čistou bavlnu, žádné další příměsi v použitých tkaninách nenajdete. I přesto jsou takové košile (a samozřejmě i další oblečení) odolné proti zmačkání a není třeba je žehlit.

Košile, která se vám přizpůsobí

Rozdíl poznáte sami už po prvním nošení. Dlouhá bavlněná vlákna se díky vašemu tělesnému teplu neustále přirozeně narovnávají, a košile tak vypadá i večer stále stejně elegantně, jako když jste ji ráno oblékali.

Bonusem navíc je pak snížená absorpce okolních pachů, takže vás ani firemní porada kuřáků na terase nemůže rozházet. Napadá vás jediný důvod, proč si kazit třeba příjemný večírek něčím tak vulgárním, jako je nevábně vonící oblečení?

Na uniformní střihy zapomeňte

Nezáleží na tom, jestli patříte mezi přirozeně sošné typy, nebo si naopak zakládáte na extrémně štíhlé postavě. Košile jako takové nabízejí kromě klasické škály velikostí i čtyři typy střihů, které sahají svým provedením až k extrémně vyštíhleným siluetám. Dodají vám tak žádanou ženskost a další ceněné vlastnosti.

K mání jsou také variabilní typy límečků, různé druhy použitých materiálů a samozřejmě i široký výběr barev a vzorů. Stačí vědět, kam se obrátit. Zahoďte všednost a dejte prostor nápadité eleganci. Budete překvapeni, jak skvěle takový přístup funguje v pracovním i osobním životě! Pěknou košili v nežehlivé úpravě navíc můžete použít i jako praktický a krásný dárek pro někoho blízkého.

Slevové kódy About You aneb kupte si za skvělou cenu nejenom košile

A když už jsme u obnovy šatníku, nezdá se vám, že by si po zimě zasloužil něco víc? Stačí se podívat na všechna ta obnošená trička s krátkým rukávem, která jste na podzim uložili do skříně. Jaro přece hýří barvami, takže vyjít ven v něčem takovém je skoro svatokrádež.

Ať už hledáte inspiraci nebo nedisponujete právě velkorysým rozpočtem, vsaďte na slevové kódy About You na stránkách https://buykers.com/cz/slevove-kody/about-you. Najít můžete slevy na celý nákup, nebo se účastnit některé z mimořádných akcí na vybraný sortiment.

U každého kódu je přehledně uvedena platnost i podmínky uplatnění – zpravidla ho stačí jen zkopírovat a těšit se na příjemné ušetřené sumičky. A pro zvídavé uživatelky má About You připraveny i dvě speciální kategorie:

  • Outfity vám představí konkrétní kombinace jednotlivých slušivých módních kousků, které si jednoduše můžete zrovna objednat. Nabízí taktéž inspiraci v podobě známých influencerů nebo přehlídku stylů.
  • Stories vám představí všechny aktuální trendy a cool tipy. Najdete tu netradiční nápady na nošení různých kousků oblečení i základní módní pravidla, která by vám neměla uniknout.

Související…

Falešná Pařížanka Kamila Boudová: Oblečení si vybírám podobně jako partnera
Milada Kadeřábková

foto: Gennady Danilkin / Shutterstock.com, zdroj: Slevové kódy About You

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...