fbpx

Právě probíhá posílení připojení, které umožní mnohým domácnostem gigabitové tarify. Tuto novinku představila firma, která v Praze disponuje vlastní optickou sítí a po celé republice poskytuje takzvané Impulsovic tarify, o které se denně soutěží na rádiu Impuls

Zveřejněno: 11. 3. 2020

Šneků už bylo dost! I když doba značně pokročila a poskytovatelé internetových tarifů pokrývají již celou republiku, v rychlosti internetu jsme stále pozadu. A to i v rámci Prahy! Internet na doma je služba, která umožňuje rychlost stahování i odesílání 100 Mbps. Stabilní a bezvýpadkové internetové připojení je přitom základem. I proto je dostatečná rychlost a stabilita na prvním místě a připojení je většinou na optice.

Impulsovic tarify po celé zemi

Kvalitní firmu s internetovým připojením poznáte i podle toho, že si může dovolit pořádnou reklamu v rámci celé republiky. Rádio Impuls je svým dosahem jedno z nejposlouchanějších u nás a právě na něm můžete každý den soutěžit o Impulsovic tarify.

Zákazníci dlouhodobě oceňují kvalitu služeb a servisu, ale také vývoj a férový přístup k zákazníkům.

Kdekoliv v naší zemi se tak připojíte k rychlému a stabilnímu internetu a máte za sebou podporu předního a kvalitního servisu v případě, že se vám někdy vyskytne technický problém.

Internet Jižní Město prostě válí!

Vlastní optická síť je záruka kvalitního připojení, které fičí! Internet Jižní Město si dal za cíl pokrýt Háje rychlým a stabilním internetovým připojením. Již od roku 2012 se tak snaží pečovat o klienty a nabízet jim stále lepší podmínky pro jejich individuální potřeby. Zákazníci dlouhodobě oceňují kvalitu služeb a servisu, ale také vývoj a férový přístup k zákazníkům.

Na čem závisí rychlost internetu?

Pokud vám někdo nabízí rychlý internet, nechte si nejprve pojem dobře vysvětlit. Nabídky firem totiž udávají maximální možnou rychlost, ke které se někdy prostě není možné dostat. To samozřejmě firmy již v propagaci nezmiňují.

Plošně totiž nelze garantovat stejnou rychlost. A na čem to často vázne? Nejčastějším důvodem jsou bytová družstva a společenství vlastníků – ty totiž v celé řadě případů neumožňují modernizaci přípojek a jejich údržbu. V tomto případě se k vám rozhodně nedostane nejrychlejší internet, i kdybyste byli uprostřed velkoměsta.

Našel jsem super nabídku

Petr bydlí na Praze 11 a přál si rychlejší internet. Aktivně se snažil vyhledat co nejkvalitnější internet, protože částečně pracuje z domu. Internet Háje mu nabídl férovou nabídku, u které si mohl jasně a zřetelně prohlédnout možnosti – konkrétní maximální i minimální možnou rychlost internetu, přesnou cenu a smluvní podmínky.

Konečně jsem spokojený, našel jsem super nabídku.

Než potvrdil objednávku, ještě se ujistil, že mu firma nabízí také kvalitní servis v případě nenadálých technických potíží. „Konečně jsem spokojený, našel jsem super nabídku.“

Smart domácnost je můj sen

Jakub se nastěhoval na Jižní Město s rodinou, a protože již mají několik zařízení, která potřebují internetové připojení, hledal nejlepší nabídku. Internet gigabit se jevil jako nejlepší možnost, protože za bezkonkurenční cenu získal možnost připojit jejich domácnost: chytrou televizi Samsung, druhou Android TV, tablet a mobily.

V současné době připravuje ovládání topení pomocí smartphonu a bude si zařizovat další smart prvky do domácnosti – například ochranu bytu před vykradením v době, kdy budou s rodinou na dovolené. Jednou za čas řeší technické potíže na svých přístrojích, které pomocí zákaznické podpory během chvilky vyřeší. Mít gigabitový tarif je prostě jiný rozměr bydlení.

A co vy? Je vaše připojení férové? Také si přejete mít gigabitový tarif?

Související…

Co o nás na internetu všechno vědí? Mluvili jsme s nejvyšším šéfem Avastu
Jan Müller

foto: Shutterstock, zdroj: AIM

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...