fbpx

Ponožky byly kdysi tím nejnudnějším a nejméně originálním dárkem. Veselé ponožky od e-shopu Dedoles a designérů, se kterými společnost spolupracuje, bourají staré předsudky

Zveřejněno: 2. 12. 2018

Hledáte unikátní dárky pro své blízké, které jim ukážou, jak dobře je znáte? E-shop Dedoles vám nabízí celou škálu různých trendy kousků, díky kterým ukážete světu své já. A navíc vyjádříte hlubokou myšlenku o životním prostředí.

Související…

První kyborg na světě míří do Prahy. Ví, jak zní žluté ponožky
Future Port Prague

Nová netradiční móda, alternativní materiály, výrobní procesy šetrné vůči přírodě a přidaná hodnota, to vše vám nabízí e-shop Dedoles.

Veselí s veselými ponožkami

Ponožky byly kdysi tím nejnudnějším a nejméně originálním dárkem. Dárek, který si nevyžadoval ani špetku fantazie. Dnes je to ale jinak. Veselé ponožky od e-shopu Dedoles a designérů, se kterými společnost spolupracuje, bourají staré předsudky. Kreativní kousky si nacházejí své příznivce a stávají se módním doplňkem, který by neměl chybět ani ve vašem šatníku.

Pro snílka v nabídce najdete ponožky s jednorožcem, pro odvážlivce ponožky s plameňákem.

Ponožky se díky nepřebernému množství různých designů hodí opravdu pro každého. Ukažte svým blízkým, jak dobře je znáte. Darujte milovníkům piva ponožky s pivním vzorem. Pro knihomola zas vyberte ponožky s knihami. Na e-shopu Dedoles budete mít z čeho vybírat. Pro snílka v nabídce najdete ponožky s jednorožcem, pro odvážlivce ponožky s plameňákem, pro milovníky zvířat ponožky s kočkami nebo psy a pro hudební nadšence ponožky s hudebním motivem.

Dokonalost prý neexistuje…

Dedoles ničí svojí kreativitou i další mýtus. Proč by měla být jedna ponožka jako ta druhá? Ponožky, které jsou odlišné, spolu tvoří ten nejdokonalejší pár. Odlišný design vysílá do světa hluboké poselství. Mluví o lidech s Downovým syndromem. I oni jsou totiž odlišní, ale zároveň svět jakýmsi unikátním způsobem doplňují. Vnášejí do něj úsměvy a často bývají zdrojem inspirace.

39451 clanok 2 knihy

Je libo ponožky pro knihomoly?


S ponožkami budete myšlenku nosit na sobě. Myšlenku o tom, že odlišnost není špatná. Právě naopak. Je zcela normální. Myšlenku o přírodě a naší planetě. Myšlenku o lepším světě. Sáhněte tedy po Dedoles kousku. Kupte ponožky sobě nebo svým blízkým a ukažte svou jedinečnost a postoje všem kolem.

Stylově a ekologicky

Už se nemusíte rozhodovat, zda nakoupíte podle svého vkusu, nebo svědomí, Dedoles to vyřešil za vás. Každý jeden dárek nebo kus oblečení je od poctivého výrobce a z kvalitních materiálů s naprosto originálním designem, se kterým vyjádříte své jedinečné JÁ.

Dedoles je e-shop, který hledí do budoucna. Podporuje lokální výrobce, ekologičnost a bojuje za lepší svět.

Dedoles vnímá planetu, přírodu a komunitu. Pomáhá sázet lesy, adoptovat včely, přispívá na charitu a vzdělává komunity o problémech dnešní doby. Dedoles je e-shop, který hledí do budoucna. Nedívá se jen na zisky a čísla, má mnohem hlubší vizi. Podporuje lokální výrobce, ekologičnost a bojuje za lepší svět.

foto: Dedoles, zdroj: Dedoles

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...